RĂZBOI între Vladimir PUSTAN și Cultul PENTICOSTAL


demisie-sau-suspendare

Inițial în spațiul public a apărut știrea că pastorul Vladimir Pustan a demisionat din Cultul Creștin Penticostal din România, demisia venind în urma unor circumstanţe care-l afectează atât pe el, cât şi familia şi comunitatea pe care o slujeşte, acesta declarând Am demisionat pentru că aşa cred eu că e mai bine pentru mine, familie şi Biserică”, potrivit paginii Pași.ro.

La scurt timp, apare o reacție din partea Cultului Penticostal prin intermediul pastorului Romi Mocan, care afirmă că: „Demisia este unilaterală şi invalidă”, potrivit blogului Creștin Total.ro. Pentru ca ulterior, conducerea Cultului Creștin Penticostal din România să emită un comunicat, potrivit căruia în ședința din 19 martie 2014, Comitetul Executiv al Cultului Creștin Penticostal – Biserica lui Dumnezeu Apostolică din România, conform prevederilor art. 39, alin.1, lit.”b” si „d” din Statutul C.C.P. – B.D.A.R. (ediția 2008) si art. 33, lit. „d” din Statutul slujitorului bisericii, a hotărât suspendarea temporară a calității de slujitor în dreptul pastorului PUSTAN IOAN, pentru comportament incompatibil cu statutul de slujitor.

Pentru ca în final, astăzi, 21 martie 2014, pastorul Vladimir Pustan să stea un timp într-un cimitir, preferând să petreacă timpul printre cei morți, decât printre cei vii, acesta mărturisind pe site-ul Fundației pe care o conduce: „Am stat azi aproape toată ziua prin cimitir pentru că sunt zile (din ce în ce mai dese) în care te simți mai confortabil între morți decât între vii. Sau mai sigur. Am 47 de ani și am ajuns să fiu doar o știre, dar ce mă mângâie e că știu că prostul e cel care n-a încercat în viața lui niciun eveniment.”

Din cursul acestor evenimente din ultimele zile, se poate trage o singură concluzie: RĂZBOI TOTAL între Vladimir PUSTAN și Cultul PENTICOSTAL. Toți care citesc aceste informații se întreabă ce motive au declanșat un astfel de război. Așteptăm să apară în spațiul public și alte informații… că doar suntem în anul 2014, când conflictele apar și se dezbat online!

UPDATE: VIDEO: Biserica din Beiuș solidară cu pastorul Vladimir Pustan, demisionează din Cultul Penticostal

Astăzi, 23 martie 2014, în cadrul Serviciului Divin de seară pastorul Vladimir Pustan anunță demisia din cultul penticostal a întregii Biserici din Beiuș:

UPDATE: RĂZBOIUL CONTINUĂ: Cultul Penticostal îl acuză pe pastorul Pustan de abateri grave, repetate, de ordin moral și spiritual

Astăzi, 3 aprilie 2013, a fost emis un nou comunicat de Cultul Creștin Penticostal cu privire la situația pastorului Vladimir Pustan:

Urmare a evenimentelor din ultima perioadã cu privire la PUSTAN IOAN, Comitetul Executiv al Cultului Crestin Penticostal – Biserica lui Dumnezeu Apostolica din România, întrunit în data de 3 aprilie 2014, precizeaza urmatoarele:

1. Demisia pastorului PUSTAN IOAN a fost depusa ulterior momentului în care s-a hotărât suspendarea temporară a acestuia din slujba de pastor, fapt pentru care decizia de suspendare din slujbă este legitimă, fiind stabilitã în unanimitate;

2. Motivul de baza care a determinat hotarârea suspendării din slujba de pastor constă în abateri grave, repetate, de ordin moral și spiritual;

3. În baza unor probe noi și a prevederii din art. 40, alin. 1 al Statutul Cultului Creștin Penticostal, Comitetul Executiv hotărăște înaintarea spre Consiliul Bisericesc a propunerii de revocare a lui PUSTAN IOAN din slujba de pastor al Cultului Creștin Penticostal.

CONDUCEREA CULTULUI CREșTIN PENTICOSTAL 

Posted on 21 martie 2014, in Blog and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 266 comentarii.

 1. Lumea nu intelege ce inseamna cu adevarat sa fii NEBUN PENTRU CRISTOS! Consider ca deschiderea fratelui Pustan fata de orice om indiferent de religie, ar fi determinat aceasta decizie. Dar oare PAVEL DIN BIBLIE, nu s-a facut cu grecu grec si cu iudeul iudeu, doar ca sa AJUNGA CUVANTUL la INIMILE LOR?? Fiind din Oradea,am participat la nenumarate mesaje ale fratelui Pustan si pot spune ca il cunosc cat de cat, si chiar n-am observat vreun comportament care contravine Cuvantului lui Dumnezeu!, si nu penticostalilor! :)

  • Razvan tema cu Pavel nu-i potrivita, încurci oalele
   Cu comportamentul lui sau ocupat altii înaintea ta asa cã este aici este alta mancare de „pește”
   Fi binecuvântat

   • Da Razvane, cu comporamentul lui s-au ocupat altii. Inca s-au prea ocupat, ca de atata ocupat, au starnit furtuna asta in toata lumea. De comportamentul lor, insisi, si tu de al tau, cand va ve-ti ocupa. La comportamentele altora sunteti experti. La comportamentele voastre sunteti mai deficitari.

   • ANDREI ce spuitu despre 402 de membri care au iesit din cult si au plecat cu PUSTAN,nuai un semn de intrebare?EU svrea sa meditezi maimult. Cum raminem noi penticostali cu fata sus, nu este vorba de unu ci de sute.

    • Fratilor! nu mai condamnati pe unul si pe altul… eu cred ca fratele Pustan nu a cautat decat sa implineasca voia Lui Dumnezeu si sa duca Cuvantul Domnului mai departe. De altfel nici Pavel si Sila nu au facut nimic rau ( uitativa in Fapte 16:16-34) si au fost batuti bine si bagati in inchisoare… dar stiti de ce?!? pentru ca Domnul a vrut sa il mantuiasca si pe temnicer. Astfel noi nu stim de ce Dumnezeu a ingaduit acest lucru. Eu il sustin pe fratele meu Vladimir si cred ca in continuare cauta sa faca voia Domnului. Cu partea cealalta.. adica fratele Tipei nu am nimic.. ce imi doresc e ceea ce vrea si Dumnezeu in 2 Petru 3:9 adica ca toti sa fie in Imparatia Cerurilor.

   • Poate ne lamuresti cum s-a facut Pavel „grec cu Grecii”. Am sa-ti spun eu mai repede, ca sa recuperezi din timpul pierdut pana acum.
    Pai, destul de simplu: s-a pus in situatia lor, cautand, prin invatatura, sa-i aduca de pe Muntele Olimp cu toate tampeniile lor, la inchinarea catre Singurul Dumnezeu Adevarat, Tatal Domnului nostru Isus Hristos.

   • Tema cu Pavel este extrem de potrivita!este exact ce s a intamplat!

  • Condivid cu tine aprecierile facute pentru fratele Vladimir Pustan dar vreau sa-mi dai si mie versetul unde scrie ca Pavel s-a facut grec cu grecul.

  • Daca a iestit dintr-un tipar penticostal si a adoptat un altul religios este =exclus din cult
   Daca a incalcat statutul de pastor penti=exclus din cult
   Daca a calcat cuvantul Lui Hristos acest om va plati inaintea lui Dumnezeu,lucrul cel mai graav!!!
   Asa se intampla in religie,cand pastorii sunt fabricati la scoala ecumenica a cultelor.
   UITATI-VA CU BAGARE DE SEAMA LA SCRIPTURA;UNDE GASIM VREO TRIMITERE DE CATRE HRISTOS LA VREO SCOALA …..OLOGICA?
   NICIUNDE!
   IN EFESENI CAP.4;11 STA SCRIS:…..CACI EL A DAT
   Acum in acest caz EI l-au scolarizat….deci ei l-au pus si tot ei l-au scos
   FRATILOR TREZITI-VA UNDE ESTE DUHUL SFANT????????????????????

  • ASA ESTE!

 2. frate pustan te iubesc lasa cultul sì ia-L in continuare pe Dumnezeu

  • Pe cine lasă de fapt?

  • Important n-ui forma pamanteasca de organizare, dar este important ce citesc oamenii pe noi (Epistolele scrise si citite de toti) crestinii indiferent de nuanta
   – sa nu uitam ca DUMNEZEU nu este om
   – sa nu uitam ca sfintirea nu ne-o dam noi unii altora (chiar daca unii o fac)
   – sa nu uitam ca fiecare fapta a noastra poate fi judecata de oricine (nu poate fi condamnata decat de DUMNEZEU)
   – sa nu uitam ca Sfanta Scriptura ne cere sa fim exemple (sfinte nu de alta natura)
   – sa nu uitam ca unicul mantuitor este ISUS HRISTOS (nu pastori ,preoti sau altcineva)
   – sa nu uitam ca BIBLIA ne cere o responsabilitate in disciplina
   – sa nu uitam ca vrand nevrand la final ne vom intalni cu DUMNEZEU (sa adaptam ca atare comportamentul nostru fata de el si nu de oameni)
   – sa nu uitam ca suntem obligati sa ne respectam unii pe altii ( 5 porunci cuprind aspectul acesta)
   – sa nu uitam sa ne rugam unii pentru altii (sa ridicam pe cel cazut, nu sa-l condamnam)

   DUMNEZEU sa binecuvinteze toti crestinii a caror rege, preot, pastor si conducator este HRISTOS DOMNUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   PACE VOUA

  • SI NOI VA IUBIM …VA TRANSMITEM SALUTARI DIN SPANIA!!1

 3. in partea stanga a lui Ioan Tipei sede Ioan Gurau, un colaborator cu securitatea. Asta il judeca pe Vladimir Pustan?
  http://www.stiricrestine.ro/2011/01/22/vicepresedintele-cultului-penticostal-%E2%80%93-colaborator-al-securitatii/

  • cica si Pavel Rivis tipei a fost colaborator

   si inca ceva… niste pastori penti din Cluj au fost dovediti cu acte in regula ca au fost colaboratori, dar s-au dus la notar si au semnat o declaratie ca sunt minciuni…si au ramas in functii!

   pai un notar din Romania poate anula un document CNSAS?????

   • „cica si Pavel Rivis tipei a fost colaborator”…ai dovezile ca sa poti afirma asta?

   • petru s-a lepadat si el de Domnul Isus, dar s-a intors! ce te face sa crezi ca pastorii respectivi si Tipei nu s-au intors la Domnul Isus cu cainta ca si petru?
    eu am impresia ca noi tinem mai mult pacatele fratilor decat Dumnezeu!
    tare ne mai place noua sa pescuim pacatele fratilor pe care Dumnezeu le-a arunvai in Marea Uitarii!

  • ai ramas in urma. decizia de necolaborare a iesit si e oficiala. cauta pe situl CNSAS. sau poate nici asta nu te multumeste. tu sigur stii mai bine ca a fost colaborator ca doar ai fost acolo si ai vazut.

  • Va multumesc ca existati!Bunul Dumnezeu sa va ajute!Ma alatur in rugaciune fata d-vs.Sunteti un om adevarat Pentru mine sunteti un inger care m-a ridicat de foarte multe ori! Va iubesc!

 4. Pastorii din cultul penticostal, nu toti, dar majoritatea, sunt mai periculosi ca serpii, unii ca ei L-au rastignit si pe Isus, nu judec, dar trebuie deschisi bine ochii…l-au vazut pe omul asta cat este de iubit de oameni si ce har are si si-au stranit invidia…chestia asta imi provoaca un dezgust total!!! Sa va fie rusine!!!

  • Mision….prin faptul ca ai facut pe uni șerpi ai judecat……așa că ce „trebuie” este să ne pocăim

   • Bujorel Lucaci

    N-am inteles. Ioan Botezatorul de ce a folosit expresia „pui de napirci” iar Domnul Isus „vulpii aceleia”? Repede sarim la cuvintul magic „judecata”.

    • Cine este la înălțimea lui Isus sa poata spune si el pui de naparci?sau cel puțin la nivelul apostolilor?

     • andrei,ai avut vreodata o problema si sa ajungi cu ea pina la cult?suntem condusi de oameni pe care nu ii intereseaza mintuirea ,,,celorlalti” nu fac dreptate orfanului si vaduvei,iar in ceea ce priveste ,,judecata” fa diferenta intre judecata [adica o sentinta] si o analizare a unei probleme. sa nu uitam ca noi vom judeca lumea ,dar in momentul in care noi ascundem lucrurile urite de ei ,atunci cind le afla este mai rau,nicaieti in biblie nu gasim un pasaj in care sa arate ca o persoana a pacatuit si nu a fost specificat pacatul,din contra nu a fost nimic ascuns.constat ca nu cunosti multe …..

      • Ofrim sunt surprins de câte lucruri ști. …eu mi-am ocupat timpul cu alte lucruri destul de diferite de ale tale. Fi binecuvântat

       • anderi nu stiu cu ce ti-ai ocupat timpul,ptr mine ocupatia mea a fost doar aceea de a creste in credinta ,eu si familia mea,dar cind ajungi sa te lovesti de unele probleme si sa vezi cum pur si simplu pun stapinire pe ,,casa Domnului” ca si cum este casa personala,ei provoaca desbinare si te invinuieste pe tine, ajungi pina la presedinte,stai de vb cu multi din conucere,faci contestatie scrisa[4] numai catre consiliu bisericesc, ajungi pina la ministerul culelor,primesti de la minister raspuns si penticostali nostrii nu iau nici o masura …… atunci mai bine nu vb

     • prin urmare am vazut cum sunt invinuiti [de pacate mari gen c..] pe nedrept oameni credinciosi,iar cei care intradevar o fac sunt unsi ….in diverse ,,slujbe… si nu se ia nicio masura disciplinara….stii intimolarea cu via lui Nabot… cu Stefan… trebuie sa se faca o schimbare totala suntem satui de vorbe si nedreptate ,nu se mai poate asa.
      .

     • Bujorel Lucaci

      Sfinta ignoranta cit de mult esti promovata!

  • Mision ma scuzi de indrazneala, dar as vrea sa te rog sa citesti Scriptura inca o data si sa vezi cine la rastignit cu adevarat pe Isus. Sau nu cumva te speli si tu ca Irod pe miini?

  • bine zis…cu durere dar asta e adevarul..invidia,si invidia !!

 5. fratilor eu consider ca oricare din ei ar fi vinovatul in tot acest conflict eu cred ca nu este bine sa ne afisam in public.lucrurile trebuiesc lamurite in familie ,nu in afara ei .dati cel putin dovada de maturitate spirituala .nu vedeti ca lumea sta cu ochii pe noi?unde-i lumina noastra? judecati voi singuri spune Pavel……reflectati fratilor si lasati orgoliile

  • Pentru ce sa nu se faca public?Ca o mana o spala pe cealalta si amandoua fata?!!! Tu crezi ca e normal si mai ales crestineste sa-si „bata joc”cineva de o persoana doar pt ca nu e de acord cu anumite paragrafe din acele litere din Legea Penticostalilor?Daca ti spun ca este un club crezi? Sau nu mai ce preferentiati au parte de adevar? Maturitate spirituala Gherghe? Fii serios! Aceeasi maturitate spirituala a avut si Iuda cand L-a vandut pe Domnul…pe ascuns,si sfarsitul lui a fost tragic.Unde o se ajunge cu atata ipocrizie si lipsa de scrupule? La streang,omule,acolo se ajunge! Maturitate spirituala …las-o balta! Daca un preot ortodox se naste din nou e „matur spiritual” dar daca un pastor evanghelic merge sa-i predice Adevarul e imatur,chiar daca rezultatul a fost un suflet ce L-a primit pe Domnul!Omule trezeste-te nu te maguli singur ca ai pe Domnul in viata ta si mintea nu o ai reînnoita,tot spuneai de judecata,judeca-te tu pe tine în dreptul tau si vezi fructele din viata ta….te las in binecuvantarea Tatalui Ceresc si sper sa ti treaca…

   • daca nu e de acord cu anumite paragrafe din „legea” penticostalilor are oricand libertatea sa traiasca in afara ei. de ce trebuie sa dispretuim o anumita comunitate calcandu-i regulile cand putem asa de usor sa iesim din ea si sa ne vedem de ceea ce credem. acum i s-a dat pe tava libertatea sa nu fie de acord cu ce doreste.

   • Dar si tu pacatuiesti,dece nu faci public?Sa se pocaiasca si Pustan nu numai oamenii carora le predica!Tu faci o diversiune spunand LEGEA PENTICOSTALILOR uite ca legea penticostalilor nu e deacord cu pacatul si el e om si poate fi ispitit ca si tine.Nu mai baga tu mana in foc pentru altii ca odata si odata ai sa te arzi LUC

  • Cand apostolul pavel mustra pe unu si altul si ii mai si dadea pe mana satanei nu sta scris in biblie? Si nu vede o lume intreaca conflictul lor de atunci?

  • Cand apostolul pavel mustra pe unu si altul si ii mai si dadea pe mana satanei nu sta scris in biblie? Si nu vede o lume intreaca conflictul lor de atunci.

   • Dar ce legatura are una cu alta, Radu? cand mustri pe cineva scopul este sa-l indrepti nu sa-l faci de ras. daca nu asculta poti lua masuri cum ar fi excluderea din biserica cu scopul de a nu intina si pe ceilalti. deci scopul este vindecarea madularului bolnav din trup. doar in cazul in care nu se mai poate vindeca trebuie taiat. asta e scopul mustrarii. pacat ca multi vor sa iasa la rampa si dau drumul la vorbe fara rost. Nu inteleg cum pot unii sa isi dea cu parerea fara sa aiba dovezi clare si verificate ci doar sa faca speculatii sau alte valuri.[…]

 6. FRATELE,,,MOTOI ILIE

  CU TOT RESPECTUL SI DIN TOATA INIMA,,,,VLADIMIR ESTE UN MARE MARE,,EXEMPLU,,,,CEL PUTIN PENTRU MINE SI FAM MEA,,,,AM UN MARE RESPECT PENTRU EL,,,SI NU ANTELEG CE CAUTA NEANTELEGEREA AICI ANTRE NOI,,,,UNDE MAI ESTE DRAGOSTEA SI IUBIREA DE FRATI DACA NOI NU NE AMPACAM BINE,,,AI CUI SANTEM NOI DE FAPT?,,,,AI DOMNULUI,,,,AI CARUI DOMN,,,SANTEM NOI ATUNCI CAND NE CERTAM,,,, SI MAI PUTEM SA PROPAVADUIM CA NOI SANTEM BUNI,,,DACA FAPTELE NOASTRE NE DAU DE GOL CA SANTEM ALTCUMVA?,,,FRATELE PUSTAN ESTE MAI MULT DECAT TOATE CULTELE,,,SI DECAT TOT CEA CE ANSEAMNA FORMATIUNE RELIGIOASA,,,EL ESTE DEDICAT CUVANTULUI SFANT SI ESTE UN OM ALES PENTRU ACESTE LUCRARI LA CARE ESTE CHEMAT DE DOMNUL,,,ATENTIE,,,ATENTIE,,DE DUMNEZEU,,,,ATOTPUTERNIC,,,CI NU DE OAMENI,,,SI CUNOSTEM CU TOTI CEA CE A SPUS,,GAMALIEL,,,PREOTILOR,,,ATUNCI CAND BISERICA DOMNULUI ERA AN PRIGONIRE,,,CA DACA ACESTA LUCRARE ESTE DE LA OAMENI SE VA DISTRUGE,,,,ADICA NU VA DAINUI,,,DAR ATENTIE,,DACA ESTE DE LA DUMNEZEU,,,L-EA ZIS,,,ATENTIE,,,SA NU VA TREZITI CA LUPTATI CONTRA LUI DUMNEZEU,,,,ASA CA DACA FRATELE VLADIMIR PUSTAN ESTE SI EU CRED DIN TOATA INIMA CA ESTE ALES DE DOMNUL,,,,OAMENII,,,,INDIFERENT DE FORMATIUNE CRESTINA,,,,PROTESTANTA,,,DUPA SI DIN EVANGHELIE,,,`[CULTE],,,,NU AU NICI O PUTERE SI NU POATE SA FACA NIMIC,,,BA MAI MULT,,,,SE FAC DE RAS SI DE RUSINE,,,DOAMNE AI MILA DE NOI,,,SANT UN SIMPLU OM SI UN CRESTIN NE ANSEMNAT,,,,CE VREAU SA VA SPUN ESTE CA DACA NU AR FI FOST OAMENI ASA CUM ESTE FRATELE PUSTAN,,,POATE CA DE MULT NU AS MAI FI FOST PE CALEA SFANT A DOMNULUI,,,CINE STIE CE S-AR FI ALES DE FAMILIA MEA,,,EU AL SUSTIN ,, NU NUMAI VERBAL CI SI AN TOATE ZILELE DE POST SI RUGACIUNE DOMNUL SA AL BINECUVINTEZE ,,,PE EL SI PE FAMILIA LUI ,,,AMIN

 7. mai bine printre morti decat printre vii,,,,,,,pe PUSTAN nu il musca cainii,,,il musca doar oamenii….

 8. Cei ce au dat sentinta ,nu au facut altceva decat sa aprobe dorinta celui care ii sponsorizeaza si doreste sa nu ii fie stirbita lucrare de reclama .Este foarte greu de inteles ,dar azi nepotismul si alte influiente sint mai puternice decat adevarul si adevarata slujire .Si azi multi ajung astfel fortati sa demisioneze si sa ajunga la dezasociere.In urma cu doi ani aceasta sentinta a fost dorita ;
  „Se pare ca fr. Cristian asteapta un raspuns de la mai marii lui Pustan. Ei, aici e buba! Asta il roade!
  Desi fr. Cristian a fost iertat de mai marii sai (daca are), el doreste capul lui Pustan pe farfurie.”
  http://claudiunitisor.wordpress.com/tag/cristian-ionescu/
  Asadar s-a ajuns si la finalizare si multi sint surprinsi de ceea ce se intimpla.
  Dar nu trebuie sa fim surprinsi si doar trebuie sa stim ce sa accesam si cum s-a ajuns la aceasta finalizare. Lupta pentru puterea reclamei pentru unii este importanta si astfel de decizii pe unii ajung sa-i satisfaca si sa puna pe altii in garda daca nu isi apleaca capetele si nu le respecta pozitia …Sint multe descris si de dovedit ,dar sa vedem ce scriu si altii !!!Si sa nu uitam ce scrie si in Scriptura despre astfel de evenimente !!!

 9. Pentru foarte multi fr. Pustan a fost un exemplu! Deci e normal ca a deranjat pe unii care se cred ca sunt cei mai cei. Domnul va judeca in cele din urma si El va face judecata dreapta. Fr. Pustan, mergi cu Dumnezeu inainte si cei ce nu incap de dumneata lasa-i in mana Domnului ca stie El ce sa faca cu ei! Domnul sa te binecuvinteze pe tine, familia si toti cei ce au ascultat, asculta si vor asculta predicile dumneavoasra!!

 10. Frate Pustan,,Dumnezeu conteaza,,,nu cultul din care faci parte…Continua sa-l slujesti pe Dumnezeu

 11. Sunt dezamagita de cultul penticostal, sincer…si lasati omul asta in pace…acum dati cu pietre in el pentru minciunile care au fost spuse? trist..intelepciunea e tot mai rara in ziua de azi :)

 12. Oare fariseii ce au făcut cu Isus Hristos Domnul nostru.Aşa e cel mai simplu,nu îți convine de cineva,îl elimini să poți face ce vrei.Domnul să aibă milă.

  • Domnu sa trezeasca conducerea Penticostala😔.

   • toti cei din conducerea cultului penti sa iasa afara din birouri …….sa slujeasca cu adevarat ca niste pastori nu ca niste lupi care pandesc oile si le ranesc,ar trebui o schimbare totala si in conducerea cultului penti,ca de altfel si in tara noastra.,trezire fratilor,trezire,vrem cu adevarat sa fim vii nu morti

 13. Imi pare rau si e dureros … Nici prorocii n-au fost iubiti in patria lor… E de asteptat deja evenite care nu dau cinste crestinilor… Ma gandesc daca ar mai fi trait David psalmistul cum ar fi randurile lui de psalmi cred ca ne-am cutremura si am recunoaste ca suntem departe de adevar si ne folosim de mastile date de cel rau… Diavolul totdeauna va cauta solutiile cele mai bine alese pentru a rasturna Evanghelia … Crestinismul ramane doar pe buze pentru ca intre noi se intampla ceea ce se vede si se aude… Trebuie sa ramanem pe pozitii pentru ca asta e un inceput… Cutremurator si dureros … Fi binecuvantat frate Vladimir Pustan .. Cu respect in Hristos fratiorul mai mic …

 14. in viata unui crestin sunt multe incercari ,biruitori vom iesi cu Dumnezeu doar. si fratele Pustan are pe Dumnezeu . Dumnezeu va face de rusine pe cei ce te-au judecat gresit frate Pustan. DUMNEZEU SA-TI TRIMITA PACE IN INIMA TA .

 15. dragi comentatori nu mai incurajati desbinarea fiti oameni maturi ,si nu copii mai bine rugati-va ptru ca Dumnezeu sa faca EL lumina in privinta aceasta si sa-i intelepteasca Dumnezeu si pe unii si pe altii .de sfaturi lumea este plina inplinitori sunt putini..fiti dar implinitori ai Cuvantului nu numai …sfatuitori fratilor deca vreti sa ajungeti in cer [Domnul sa ne ajute la aceasta]

 16. Ne facem de ras ca in filme!!!!!!!!Ne certam. demisionam, mintim, ce nu facem!!!!!

 17. Nu apartenenta de un anumit cult ne duce in cer, ci faptul ca suntem nascuti din nou. Ma rog ca Dumnezeu sa aduca lumina in aceasta problema. El a fost acolo, El stie adevarul. Ma rog ca El sa le dea lumina celor din cult, sa se intereseze mai mult de soarta oamenilor care nu il cunosc pe El, sa faca mai multa misiune, sa renunte la minciuni, si acte comuniste. Ma rog ca El sa ii dea putere fratelui Pustan sa ramana langa El si sa isi pastreze caracterul, si iubirea pentru cei ce nu il cunosc, sa duca mai departe mesajul Evangheliei indiferent cat latra cainii. Doamne ai mila de noi si de sufletele noastre a tuturor. Amin.

 18. Nu cultul ne mantuie la un om pe care Domnul il foloseste la maxim era de asteptat ca al’rau trebuie sa se bage,nu-i bai Domnul are gria de toate la vremea Lui,razboiul e al Domnului! asa ca frate Pustan tot inainte ca asta ii un semn ca sunteti folosit la capacitate maxima!Domnul sa va binecuvinteze

 19. Asa-i cand Imparatia
  Cerurilor pe Pamant
  Nu incape in gulia
  Viermisorului flamand?…

  Asa-i cand mentalitatea
  Omului nascut de Sus
  Nu-ncape-n obscuritatea
  Celor care au de-ajuns?…

  Asa-i cand intram in Era
  Post-Denominational !…
  Ceru-ti invadeaza sfera
  C-un rost, Supranatural !…

 20. Stoica Beniamin-Andrei

  Domnul nostru Isus a dat un exemplu si a lasat un Nume…de CRESTINI DAAAR CARE SA IMPLINEASCA SCRIPTURA, Si pe vremea Domnului Isus erau multe denominatiuni, si Putini au ramas langa Domnul…a cui suntem? A lui Pavel, Chifa, Apolo…? Prea mult tinem la culte si religii si nu la RELATIE! CINE CITESTE SA INTELEGA! VIN vremuri grele spiritual si putini vor ramanea pe cale…Domnul sa te binecuvante frate Pustan si sa lucreze Dumnezeu prin tine pana la venirea Lui…Daniel 11′ 32. Sa lasam odata S.R.L-urile si religile si cultele ca toate au ajuns niste afaceri si sa CAUTAM SA CUNOASTEM PE DUMNEZEUL ADEVARAT CA VREMEA SE APROPIE SI INCHINATORII ADEVARATI SUNT IN DUH SI-N ADEVAR!

 21. Oamenilor nimeni nu e perfect si uneori e mai bine doar tu Cu Dumnezeu!!!!intre oameni mereu esti judecat si criticat!!!care mai De care care mai crestini cu toti gresim si pacatuim!!!daca Dumnezeu spune iubesteti aproapele atunci iubestel ca pe fratele tau sau iubeste-o ca pe Sora ta!!!

 22. Sa fii data afara din cultul penticostal e o binecuvintare

  • Amin, Dumnezeu sa trezeasca nu biserica ci liderii Bisericilor la adevarata lumina originala ,pentru ca Biserica lui Dumnezeu sa poata umbla in lumina ,amin .IN Numele lui ISUS …..HARUL =ISUS ,IOAN 1;16,17 .

  • Este rusine faptu ca cultul ajunge sa dea cu picioru in omul lui Dumnezeu unii spun sa ne potolim sa nici nu mai dezbatem lucrurile altii Isi arata nemultumirea dar citi sint Gata sa ia pozitie pentru adevar. Pot sa spun ca biserica catolica credea ca are adevarul
   sa totusi a facut mai multi martiri decat lumea araba. Mie toate astea imi spun ca cultul penticostal Roman a fost odata unealta prin care Dumnezeu a lucrat dar acum cauta sa distruga pe adevaratii oameni ai lui Dumnezeu. Isi permit asta deoarece sint oameni care ii sustin. Care nu sint de acord cu ei iesiti oameni buni din cult si slujiti Domnului nu vedeti ca deja sa pus intre om si Dumnezeu. Eu de cind nu mai sint cu ei. Domnu va judeca pe Cei ce stiu si vad adevarul dar nu fac nimic. Pozitia ta conteaza mult de care partea esti.

   • Dumnezeu sa te binecuvanteze in Numele lui Isus Domnul.In legatura cu afirmatiata cum ca CCPBDAR ,, fost odata unealta prin care Dumnezeu a lucrat” eu nu cred asa.Cred ca mai degraba ca PCR si securitatea a lucrat prin aceasta organizatie(si sub aceata forma de organizare) de inspiratiea lumeasca ,,si nu dupa Hristos”. (Col.2:8)

  • Ar trebui cat mai multi sa iasa din cult sa le mai scada si lor „burta” ca prea s-au ingrasat pe spatele noetru. Nu fac altceva decat sa ne ia banii si sa dea articole in favoarea lor.

  • sper ca like-urile sa le fi dat cei din alte denominatiuni….si cu noi, restul de zeci de mii de penticostali, cum ramane?

   • dulicu daniela

    ne rugam ca bunul Dumnezeu sa faca trezire spirituala in viata fiecaruia dintre noi si sa ne dam seama bine ca,fara pocainta reala nu vom avea biruinta.

 23. VEDETI-VA DE TREBA OAMENI BUNI! sa demisioneze Cultul care sta si leneveste pe banii pocaitilor !!!! jos cu ei!!! daca e nevoie mergem toti la cult care il vrem inapoi pe PUSTAN! RUGAT-IVA FRATILOR SI POSTITI !!! FRATE PUSTAN FII TARE !!!!!! SI RAMAI UNDE TE-A PUS DOMNUL !!!

 24. experimentez frica..si rusine cand ma intalnesc cu astfel de vesti. Lumea ne cunoaste prin faptul ca ne iubim unii pe altii! Ce vede acum lumea? Scandaluri in Biserica lui Hristos?!?!?
  Dumnezeule Tata, ai mila de noi!
  Maranata! Vino, Doamne Isuse!

 25. Totusi,nu inteleg..Ce-a facut Pustan?..care sunt motivele suspendarii?..sa stim si noi..

  • Nici eu nu le stiu si sunt chear curios sa le aflu. Cultul spune de incalcarea unor articole din statut. Dar sa spuna domnule clar ce a facut. A furat, a curvit, a fost gasit mort de biat ce a facut fapte atat de grave de a trebuit sa se ajunga aici? De ce nu spune cultul? Inteleg si stiu ce a facut: nu a vrut sa se murdareasca in nelegiuire impreuna cu ei. Asta a facut.

  • Si ce n-a facut?

 26. Gretos. Niste fete acre, viclene cu sufletele cel mai probabil tot la fel. Omul isi da demisia, voi i-o faceti invalida ca sa puteti spune mai apoi ca voi ati fost aceia care l-ati suspendat.Scarbos. Nu va e rusine sa vorbiti voi de dragostea si bunatatea lui Dumnezeu?
  Apropo, eu am invatat ca lucrurile murdare se spala in familie, de ce le-ati insirat pe net? Sa va faceti de ras si toti sa vada cine sunteti?
  Domnule Pustan, v-am apreciat de la inceput, dar acum o fac mult mai mult. Ce a inceput Dumnezeu prin dvs va duce la bun sfarsit, indiferent de piedicile intalnite in cale. Sa va intareasca cel de SUS!

 27. Nu cred ca am vazut atetea commenturi ratate ca si la subiectul Pustan supendat. Toti „cunoscatorii” isi dau cu parerea de parca ar stii despre ce este vorba. Nimeni nici macar nu ia in considerare ca exista motive intemeiate, valabile indiferent de cine ar fi judecat faptele.

 28. Bradea Lucia

  Sa faci parte dintr-un cult e foarte simplu , dar sa-L ai pe Isus in imina e intradevar greu, si sa-L marturisesti e si mai greu, de aceea Frate Pustan , nu te uita napoi, dreptatea este la Dumnezeu si oameni (sefi cultului penticostal), nu aveau dreptul sa te judece. Imparte incontinuare cuvantul lui Dumnezeu, nu conteaza unde sau cum, important sa aducem roada.
  Cu simpatie si repect membra a Biserici Mennonite.

 29. Frate Pustan,din toate parerile insirate aici reiese un singur lucru: oamenii va iubesc si va sustin. Nu va lasati doborat de parerea unui manunchi de oameni din comitetul cultului penticostal sau a unor pastori INVIDIOSI care s-au ratacit pe cale.

  • N-ar putea rămâne de dragul fraților din cultul penticostal?.Suntem mulți care îl admirăm.
   Este interesant să plece din cauza unor puțini… când mult mai mulți îl admira. ..

 30. V_AM APRECIAT SI ACUM VA APRECIEM MAI MULT FRATE PUSTAN MERGETI INAINTE CU FRUNTEA SUS VA SUSTINEM NU NE MINTUIE CULTUL SI NICI UN ANUME PASTOR […]

 31. Fratele Pustan este cel mai puternic frate pastor din Romania voi chiar nu vedeti ? Ascultati predici cu el si va convingeti . Dar eu va spun ceva : nu prin vorbire induplecatoare vorbeste ci este plin de Duhul Sfant . Se simte pana in inima cand vorbeste Dumnezeu sa-l binecuvanteze si sa-i dea putere. Este omul lui Dumnezeu.

 32. Sint de aceeasi parere : problemele trebuiau rezolvate in familie nu pe internet . Sint sigura ca nimic nu e adevarat din acuzatiile aduse fr Pustan ! DAR , chiar daca ar fi fost asa , nu cred ca e crestineste sa publicam pe net ….. Oare a cui a fost aceasta idee luminata ??? Sint profund dezamagita de ceea ce s-a intimplat ! Chiar nimeni nu a judecat cu mintea ” proprie ” cind s -a luat aceasta hotarire ? Sint in Comitet persoane de la care asteptam mult mai mult … De ce s-au lasat amagite sau influentate ?
  Mai devreme sau mai tirziu , Dumnezeu va face dreptate !
  Domnul sa fie cu dv frate Pustan ! Aveti alaturi multe persoane care va iubesc si care cred in nevinovatia dv

 33. CĂTRE PASTORUL PUSTAN IOAN
  CU NUMELE DE SCENĂ “VLADIMIR”.

  Bucureşti 6 Decembrie 2011

  Dragă frate Pustan

  Salutări din Bucureşti!

  Am urmărit cu deosebită bucurie predica pe care ai ţinut-o la Biserica Speranţa din Cluj! FELICITĂRI! Pentru că te cunosc de zeci de ani, aş dori să iţi spun citeva lucruri:

  1 – Dumnezeu te-a ridicat şi tu trebuie să îi aduci Glorie Lui! Nu uita ca mândria ruinează!

  2 – Am primit predica care ai ţinut-o la Biserica Greco-Catolică în Timişoara. Deşi cred în Mişcarea Ecumenică, modul cum ai încheiat predica inchinandu-te la ICOANE şi făcându-ţi CRUCE este o RUŞINE ŞI O BĂTAIE DE JOC adusă Bisericii Penticostale şi Slujitorilor ei!

  3 – Atunci când am vorbit cu Pastorul DR. TIPEI despre tine, mi-a spus câteva lucruri:

  – Stelele in cădere lucesc cel mai tare? Să fii tu Steaua Căzătoare a Cultului Penticostal? SĂ FII CĂZUT DIN CREDINŢĂ ?
  – Tu umpli sălile cu fanii dar nu faci UCENICI! NU UITA, DOMNUL A INVESTIT ÎN UCENICI, etc.

  4 – Asocierea ta cu Pastorul Florin Ianovici este TOXICĂ. Ai GRIJĂ să nu pierzi Livada de Cireşe! Nu vreau să îţi spun prin aceasta scrisoare, tot ce a spus Pastorul Emil Bulgar despre Florin. Te rog să îi spui lui Florin să îşi păstreze promisiunile facute şi să răspundă la telefon! Daca nu se schimbă, va intra Dumnezeu la Judecată cu el.

  5- Te rog să te gândeşti la înaintaşii mişcării Penticostale, care, pentru că nu au vrut să îşi facă cruce, au suferit bătăi, au stat la inchisoare şi unii chiar au murit în închisoare!

  Nu voi discuta gesturile tale din punct de vedere biblic, pentru că eşti un teolog! Dacă ai altă încredinţare, îţi recomand să te retragi din Cult pentru a nu fii pus în situaţia de a fi SUSPENDAT. Nu te baza pe prietenia Şefului si nici pe Carentele Colegilor Păstori!

  6- Te rog să analizaţi aceste sfaturi pentru ca nu as dori să se spună despre tine şi Florin că sunteţi IANE SI IAMBRE(2Timotei 3:1-9)

  7- Te salut cu 3 Ioan v 13-14
  _______________________
  Pastor Dr. Ioan Ceuţă
  Telephone: +4 072. 235. 6625
  E-mail: mmceuta@yahoo.com
  http://ceuta.ro/pustan.html

  • UKRAINA CU RUSU TOTU DUPA CIOLAN

  • Poti sa imi dai citeva nume de penticostali care au murit in inchisoare pentru ca nu au vrut sa isi faca semnul crucii?

  • Pastore fariseu Ioan Ceuta dupa parerea mea ai o imima rea si de aceea spui aceste vb, esti cum a spus Isus „mormant varuit”. iti permiti sa te iei de un om ca si Fratele Vladimir, sa iti fie rusine si parerea mea e ca sa-ti dai tu demisia… [] sunteti toti foarte suparati ca nu ajungeti la nivelul lui… asta e, studiati, stati in partasie cu Dumnezeu, […]

  • Frate draga, pastor sau numa pastor cu numele, nu stiu , ceea ce stiu e ca, fr. Pustan nu a gresit cu nimic. Nu s-a inchinat la icoane ci doarsi-a facut semnul crucii!! V-a deranjat asta chiar asa de mult?? In Biblie scrie clar ca inaintasii nostrii s-au facut frati cu grecii, ….. Poate ca sariti peste textele astea intentionat. Personal si cred ca muuuuulti sunt de acord cu asta, nu vad nimic rau. Dar voi care cautati acul in carul cu fan il gasiti pt ca nu aveti pe Dumnezeu in voi si atunci , ura, mania, mandria, fatarnicia si alte rele care stau in inima voastra ies la iveala si musca din cei ce fac ceva pt lucrarea Domnului!! Sa va fie rusine ca dati cu pietre si ciomege! Uitati-va in urma voastra si vedeti unde , cand si cu ce ocazie l-ati lepadat pe Domnul si v-ati luat pielea de oaie , ati intrat in turma si faceti numai rau!! Domul sa va ierte si sa va intoarca pe calea cea buna!!

 34. locuiesc in irlanda frate pustan, sunt un simplu evangelist (rom).te apreciez ,si sa-i pui intrebarea asta lui tipei .daca l-a trimis Dumnezeu sa faca lucratori in Irlanda sau daca au cercetat pe fratii care i-au ordinat ca prezbiteri sau diaconi dintre fratii romi sau a venit pentru interes financiar, lasa-i pe mina Domnului sa se judece domnul Isus cu ei amin..

  0

 35. DUMNEZEU ARE ALT PLAN CU EL SI DORESTE SA-L SALVEZE,FIECARE OM DE PE ACEST PAMINT ARE VALOAREA LUI SI DUMNEZEU II STIE TOATE GINDURILE.MA
  ROG CA TOATA BISERICA PENTICOSTALA SA FIE LUMINATA DE DUHUL SFINT SI SA INTELEAGA SI SA ACCEPTE INVATATURA CURATA DIN SCRIPTURA.CU PRIVIRE […] ALTE LUCRURI CARE DIN PACATE NU LE PRACTICA CONFORM CU CEA CE STA SCRIS.DUMNEZEU SA PECETLUIASCA ORICE HOTARIRE SI ORICE SCHIMBARE IN BINE.AMIN.

 36. […] Noi trebuie să ieșim în lume să aducem la cunoștința altora Vestea Bună, pe când penticostalii și alte culte vegetează în băncile bisericilor duminică de duminică îngropându-şi talanții!
  Doamne, scapă-ne de această comoditate!! AMIN.

  • CORECT FRATE CORECT

  • Ai dreptate S” !! Tinem la doctrina , la servicii de duminca riguroase , programate si nu lasam Duhul Sfant sa lucreze. Suntem mai” pocaiti” unii ca altii ne denigram unii pe altii , noi hotarm cine intra in cer si cine nu, dar … habar nu avem de cei care se pierd
   . Doamne ai mila de noi!

   • Așa ca „voi” nu lăsați ca Duhul Sfânt să lucreze sora Alba, cel puțin așa înțeleg după cuvintele tale si totuși dăm vina pe alții cum fac uni ca „S”

 37. ww@yahoo.com
  unde ati vazut ca s-a inchinat la icoane? unde scrie ca e pacat sa-ti faci semnul crucii? daca e pacat atunci de ce acceptati crucea pe copertile Biliei din care propovaduiti?.Folositi deseori in predici expresia veniti la cruce… de ce? Personal eu cred ca la mijloc este lupta pentru scaune iar fratele Vladimir Pustan era probabil un pericol pentru securistii care au condus si conduc Cultul Penticostal. gen GURAU SI A ALTORA CARE FAC AFACERI PROPOVADUIND ALOIE VERA GEN ROMI MOCANU. AZI NU SE ALEG IN CONDUCERI CEI PE CARE I-A RANDUIT DUMNEZEU,ADICA DUHUL-SFANT SA SPUNA PUNETI-MI PE CUTARE DEOPARTE, SE ALEG DUPA STAREA SOCIALA SI CARE FAC PARTE DIN COACA POLITICA.LA DREPT VORBIND, BISERICA LUI DUMNEZEU APOSTOLICA AR TREBUI SA FIE INDEPENDENTA FARA UMBRELA DEASUPRA CAPULUI.. CULTUL, IAR CEI ALESI NU AR TREBUI SA FIE PLATITI DE STATUL ROMAN. PASTORII CU SIMBRIE CAND VINE LUPUL LA OI LE LASA CA NU SANT ALE LUI. CURAJ FRATE PUSTAN SI NU UITA CA MANTUIREA ESTE INDIVIDUALA, APOI TOTDEAUNA OAMENII ALESI DE DUMNEZEU AU FOST URATI DE LUME, UNEORI LASATI LA INCERCARE. SA NU UITE CONDUCEREA CULTULUI PENTICOSTAL URMATOARELE CUVINTE: SI PE APROAPELE TAU CA PE TINE INSUTI,CINE N-ARE PACAT SA ARUNCE PRIMUL, FIECARE SA-L VADA PE APROAPELE SAU MAI PRESUS DECAT PE SINE.

  • Ai dreptate. Uneori sarim gardu in loc sa Intram pe usa.

  • Bujorel Lucaci

   Nu inteleg de ce se face atita taraboi pentru faptul ca Pustan si-a facut semnul crucii. Ceva e putred in Danemarca: e pacat sa-ti faci semnul crucii dar nu-i pacat ca la cel/cea decedata sa se puna crucea la mormint. De ce pun penticostalii crucea la mormint; de ce nu pun statuia lui Lenin ori poza lui Ceausescu ori statutul cultului daltuit in marmura alba?

 38. 2 Timotei 4:3 – Caci va veni vremea cand oamenii nu vor putea sa sufere invatatura sanatoasa; ci ii vor gadila urechile sa auda lucruri placute si isi vor da invatatori dupa poftele lor. Vladimir Pustan este omul care NU a incercat sa gadile urechile nimanui , ba dimpotriva cred ca a „scartait” in urechile multora vestind adevarul Cuvantului si spunand lucrurilor pe nume , lucrand asa e f greu , dar e bine ! Sa nu cautam sa placem oamenilor ci lui Dumnezeu si oridecate ori ne scartaie urechile cu lucruri care nu ne plac , sa ne pocaim ! Frate Pustan va iubesc foarte mult si sunt alaturi de dumneavoastra ganditi-va ca asa s-au purtat si cu Domnul Isus. Cei ce nu au loc aici jos pe pamant de dumneavoasra oare in cer sus vor avea ? …

 39. […] vă aduc aminte ce spune biblia „blestemat e omul care se încrede în om”, domnul Pustan ar trebui să vină în faţă fanilor săi să spună ce a făcut, unde a greşit sa-şi recunoască vina, sunt convins că Dumnezeu iartă si reabilitează. Ceea ce se întâmplă nu-i corect, unu greşeşte şi alţii sunt judecăţi. Sunt convins că nu le-a fost usur celor de la cult care au luat această hotărâre şi cred că au si dovezi serioase, tot biblia spune cum tre să judeci pe slujitori….cu 2-3 martori. Personal nu cunosc pe nici unul din cei care au judecat cazul însă cred ca sunt oamenii lui Dumnezeu. Apropo nu mai daţi ca exemplu unde a greşit Pustan…. că a predicat la ortodoxi si catolici sau averea…pe chestiile astea nu-l excludea nimeni, nu e statutar…sunt probabil dovezi mult mai grave….mai devreme sau mai tarziu se vor auzi.
  Eu propun o campanie de rugăciune pentru familia domnului Pustan,Ddomnul sa-i ţină uniţi şi să-i ajute să treacă împreună peste acest obstacol foarte greu. Domnul să se îndure de sufletul lui…

  • Stefan Traian

   ” domnul Pustan ar trebui să vină în faţă fanilor săi să spună ce a făcut, unde a greşit sa-şi recunoască vina, sunt convins că Dumnezeu iartă si reabilitează….”
   ” tot biblia spune cum tre să judeci pe slujitori….cu 2-3 martori… ”
   pài cine l-a acuzat ? Stii cumva dumneata ?, cine sunt acei 2-3 martori ? Eu sunt un „fan” si nu cred cà ” domnul ” Pustan a gresit asa de mult !

 40. urat ce fac sefii de la cult. mai bine ar merge sa viziteze bonlavii si saracii decat sa faca spectacol. in biserici sunt toate leprele si nu le fac nimeni nimic si acum dam in omu acesta ca intr-un animal, v-ati saturat de bogati a-ti ajuns ca preoti plini de bogati de mandrie de rautate de clevetire rusine domnilor de la CULT mai bine v-ati da demisiea si v-ati pocai de aroganta voastra lasa rusine RUSINE SAU VOI NU MAI STITI CE ESTE RUSINEA SAU SMERENIEA

 41. Apocalipsa 22:10. Apoi mi-a zis: „Sa nu pecetluiesti cuvintele prorociei din cartea aceasta. Caci vremea este aproape.
  11. Cine este nedrept sa fie nedrept si mai departe; cine este intinat sa se intineze si mai departe; cine este fara prihana sa traiasca si mai departe fara prihana. Si cine este sfant sa se sfinteasca si mai departe!
  12. „Iata, Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui.
  Amin!

  E usor in ziua de azi sa arunci cu piatra in cel care iti este rival si un obstacol in cursa pentru scaun si ciolan ,cand diavolul te indeamna si iti tine partea esti tare .
  In fata Domnului Isus Hristos niciunul nu ar fi incercat sa il acuze pe fr.Pustan de fapte atat de neinsemnate . Maria Magdalena a fost prinsa in fapt curvind si cand Domnul Isus Hristos S-a uitat la cei cu piatra in mana ,toti au aruncat pietrele jos si au plecat cu coada intre picioare si frica din fata Lui si femeia a ramas neatinsa.
  O sa vada lupii astia mari la judecata cand o sa dea fata in fata cu Isus !!!
  Orice om greseste,caci nici unul nu e mai bun ca celalat ,numai ca nu le-a venit si lor randul sa fie descoperiti si dati in vileag.Domnul nu doarme ,aveti rabdare caci este scris ca daca ucizi cu sabia de sabie vei fi ucis.
  Orice om are voie sa se apere sa isi ceara iertare si daca are de 70 de ori cate 7 pacate ,trebuie iertate unui om.
  Matei18:21. Atunci Petru s-a apropiat de El si I-a zis: „Doamne, de cate ori sa iert pe fratele meu cand va pacatui impotriva mea? Pana la sapte ori?”
  22. Isus i-a zis: „Eu nu-ti zic pana la sapte ori, ci pana la saptezeci de ori cate sapte.
  Amin!
  Toti mai marii cultelor au averi imense si masini de lux si secretare si numai ei stiu cat sunt de manjiti cu diavolul pentru bani si faima, dar ei isi platesc tacerea si isi tin de scaune cu bani grei.
  Foarte bine ca a demisinat fr.Pustan si a scapat de haita de lupi sa isi apere familia si fundatia.Nu cultul ne Mantuie ,nu niste oameni muritori ne da Har, ci numai Domnul Isus HRISTOS.
  Fiti tare frate Pustan ca Dumnezeul nostru e viu si fiecare piatra aruncata de alti se vor intoarce asupra capului lor ca un bumerang,sa aveti rabdare si veti vedea rasplatirea celor rai,in curand Domnul nostru vine si lacrimi si tristeti nu vor mai fi.Asteptati in tacere ajutorul Domnului.
  (Matei.5:12)
  Bucurati-va si inveseliti-va, pentru ca rasplata voastra este mare in ceruri; caci tot asa au prigonit pe prorocii care au fost inainte de voi. Amin!
  Nu intre morti trebuie sa megeti fr.Pustan ,ci intre cei vii ca sa va bucurati si sa va inveseliti ca sunteti prigonit si aveti parte de suferintele Domnului Isus Hristos,dati slava Domnului !

 42. NU CUNOSC CAZUL, INSA CEEA CE STIU E CA AM CRESCUT CU PREDICI ALE LUI VLADIMIR PUSTAN SI MAI STIU CA ESTE DE ASTEPTAT PT. OAMENI CA EL SA VINA VANTURI,URAGANE, PRILEJURI, ETC,DOAMNE AJUTA-NE SA MERGEM MAI DEPARTE ,TREBUIE SA NE RUGAM DOMNULUI PT. FR. PUSTAN SI CEI CA EL CARE SANT TINTA DIAVOLULUI, ,,DAR VAI DE ACELA PRIN CARE VIN PRILEJURI DE PACATUIRE,,

 43. Lidia Doleanu Clopotel

  stiti ce a spus Gamaliel,…..Deci, se va vedea

 44. 1. – potrivit dispozițiilor art. 20 din Statutul Slujitorului Bisericii Penticostale, – Biserica hotărăște angajarea slujitorilor –
  2. DEMISIA, ca act unilateral de voință, nu se regăsește printre modalitățile de încetare a raporturilor juridice dintre păstor și Cultul Penticostal, nici potrivit dispozițiilor Statutului Cultului Penticostal, și nici a Statutului Slujitorului Bisericii Penticostale, ( suportă comentarii !!!);
  3. DEMISIA, este prevăzută în art. 81 din Codul munci;
  4. – Legea nr. 53 din 2003 – Codul Muncii, reglementează domeniul raporturilor de muncă, … precum și jurisdicția muncii, chiar și în raporturilor de muncă reglementate prin legi speciale.
  5. Atât Statutului Cultului Penticostal, cât și Statutului Slujitorului Bisericii, NU au caracterul unor Legi Speciale;
  6. Comitetul executiv al Cultului Penticostal a pronunțat o hotărâre temeinică, statutară și legală, de suspendarea temporară a calității de slujitor a fr. V. Pustan, numai dacă:
  – s-a pronunțat înainte de înregistrarea demisiei, sau
  – după depunerea Demisiei, Biserica angajatoare, în perioada de preaviz, i-a suspendat contractul individual de muncă, potrivit disp. art. 81 alin.6 din Codul muncii ( în situaţia în care în perioada de preaviz contractul individual de muncă este suspendat, termenul de preaviz va fi suspendat corespunzător);
  7. – dacă fr. V. Pustan a depus și a înregistrat demisia la Serviciul de Registratură sau la Secretariatul Bisericii unde este angajat, (poate face dovada cu nr. de înregistrare/data), Biserica angajatoare, în perioada de preaviz, NU i-a suspendat contractul individual de muncă,… Comitetul executiv al Cultului Penticostal hotărând suspendarea temporară a calității de slujitor a acestuia, a pronunțat o hotărâre nelegală, deoarece o astfel de inițiativă era lipsită de obiect;

  • Ai dreptate ca Biserica hotareste angajarea slujitorilor, prin incheierea unui contract individual de munca de catre Comunitatea Regionala. Dar slujitorii ordinati pot fi atat -SALARIATI ai Cultului prin incheierea unui contract individual de munca, intrand sub incidenta Legii 53/2003- Codul Muncii cat si
   NESALARIATI, toti semnand ” un angajament solemn de fidelitate fata de Cultul Crestin Penticostal-Biserica lui Dumnezeu Apostolica din Romania si au primit o LEGITIMATIE care ii atesta dreptul de a-si EXERCITA SLUJBA pentru care a fost investit” (art.38 din Statutul slujitorilor bisericii).
   Deci din aceasta perspectiva Comitetul Executiv s-a pronuntat prin suspendarea temporara a calitatii de SLUJITOR, nu de salariat, si din aceasta perspectiva DEMISIA, ca act unilateral de vointa nu exista. De fapt, ca salariat sanctiunea disciplinara de suspendare a contractului individual de munca nici nu mai exista conform Noului cod al Muncii
   Conform art. 37 alin. 2 lit. a al aceluiasi statul ”In vederea ordinarii sau recunoasterii, slujitorii propusi vor fi examinat din punct de vedere doctrinar dupa cum urmeaza:
   a) pastorii- de catre Comitetul Executiv ! fiind normal ca el sa hotarasca suspendarea temporara a calitatii de slujitor-atributii ce ii revin de fapt conform prevederilor art. 39.
   Deci hotararea este perfect legala, calitatea de SLUJITOR ORDINAT fiind asumata de fr. Vladimir Pustan cu toate dreoturile si obligatiile ce decurg, prin semnarea angajamentulu de fidelitate si primirea legitimatiei.
   Deci frati penticostali, puneti mana si cititi Statutul Cultului Penticostal

  • Stefan Traian

   Frate Petre G, frate, frate, frate, noi vorbim despre Biserica lui Isus aici !
   Hai sà fim spirituali !

 45. Lucrurile sunt complicate si adanci. Mai bine va rugati pt el, […]

 46. Fratilor nu v-ati pus intrebarea ce se intampla cu cultul penticostal ca inlatura toti oamenii lui D-zeu care au audienta mare in biserci toti pastori inlaturati au pacatuit au fost prinsi in c….. si nu mai sunt vrednici dar de ce doar cei ca: Veres ioan ,Romeo Popan, Petrica Hututui oameni prin care s-au intors sute sa nu zic mii de oameni la D- zeu. Sa-mi fie cu iertare dar conducerea Cultului Penticostal vor sa desfinteze penticostalismul prin ceea ce fac. Noua ne e frica de Papa dar stati linistiti „conducerea” are grija sa ne distruga mai mult decat ceilalti.

 47. 1.Cei invidiosi,Nu vor intra in Imparatia Cerurilor,spun asta caci in traditia Penticostala se practica concurenta si daca vad unii ca un frate are Ungere speciala din partea Domnului datorita sinceritatii sale este..o problema se pare..
  2Mandria este determinata de invidia de mai sus,datorita faptului ca unii uita ca noi avem un Tzel Comun acela de a intoarce oamenii pt. Imparatia cerului,devin orgoliosi ..poi cum sa il lasam pe Pustan in pace cand noi suntem mandrii si oamenii nu se mai intorc la predicile noastre deoarece suntel oameni in costume rationali..hai mai bine ii facem viata praf..
  3Costumele Faima, ia imbracati-va normal cu o bluza si un pantalon nu mai va afisati costumele,la femei cereti baticuri de minim 2 metri..si voi sunteti numai evlaviosi NU!!
  4 Banii /…bani sunt pt.unii motivul principal ca sa fii bagat in seama …un exemplu sunt eu cu sotul daca nu avem momentan job nici un pastor nu ne suna sa vada daca mai traim,sa nu mai spun de slujire ca nu ne baga nimeni in seama in afara de Domnul care are doi trei oameni prin care ne scoate la ogor.
  5 Hula impotriva Duhului Sfant,unii asa zisi frati care merg la staruinte si spun ca fratii ce au staruit aratau ca nebunii,si isi barfesc fratii si Hulesc Duhul Sfant,Dumnezeu o sa-i pedepseasca si cu nici un chip nu vor intra in Imparatie langa Domnul
  6 Minciuna si mai ales viclenia de a da jos pe cineva si a face rau fratelui tau din Trupul Lui Hristos…vai de voi va fii
  7Uitarea ca de Sus Cineva ii priveste si isi folosesc functiile si toiegele pentru a lovii in Turma Domnului..vai de voi farisei mascati in penticostali
  8 Aici ma amuza cand vine la amvon acea persoana care inca ridica in sus Biblia sa o arate si spune sa o implinim si el este total pe langa tot ceea ce vorbeste…dar inca o data functiile si nu dorinta Domnului
  9 Inlaturarea Darurilor ca nu cumva Domnul sa le descopere neoranduielile
  10 Judecata ….chiar aceia te vor judeca care nu implinesc Cuvantul..caci n-am vazut om evlavios Om a Lui Dumnezeu sa mearga la un frate sa-l ia la 11 metri ca nu-i place de freza lui…Tot aceia robiti de duhul judecatii o vor face..Pace !

 48. monica stefan

  sunt consternata ,siderata.mi-e sufletul plin de durere…intre noi nu trebuie sa se intample asa ceva…

  • Pai diavolul cauta sa dezbine si sa distruga pe cei credinciosi Domnului. Ar fi frumos sa nu se intimple dar cel rau ispiteste la orice nivel, chiar si la Domnul Isus a incercat. De aceea spune Scriptura VEGHEATI. Gindirea asta ca intre noi nu ar trebuie sa se intimple vine dintr-o mentalitate de club, de gasca nu de Biserica. Nu vreau sa jignesc pe nimeni.

  • Stefan Traian

   pài ce s-a intamplat sora Monica ? mai grav decat cand cu…Isus ?… asta nu este nimic, vremurile ne-au fost instiintate cà sunt gata sà vinà !
   Dumneata nu intelegi ca este satana care lucreazà aici ?
   Cine sunt cei care-l acuzà pe fratele Pustan ( 2-3 martori, cf Cuvantului ?)

 49. Hai mai bine sa ne rugam si sa nu judecam! Dumnezeu sa lucreze cum doreste El! E mai intelept! Sa nu dam exemple neplacute pt. cei din jurul nostru! Sa fim mai pocaiti!

 50. pacat pt fratii din cultul penticostal sant condusii de oamenii care nu ii intereseaza decat banii onoriasilor unde-i duhul sfant acum

  • Stefan Traian

   pacea Domnului !
   Và rog sà nu aduceti afirmatii gratuite, haideti sà fim cretini / credinciosi adevarati !
   Ceea ce afirmati aici nu este adevarat.
   Haideti sa ne rugam pt toti acestia.

 51. grigore baia-mare

  Fr. Pustan a venit si la moisei la evanghelizare la PAVEL HOJDA cel care a dat fratii la Politie oare cu ce scop

 52. Fiecare judeca dupa cum crede sau ii place. Sa ne analizam putin fiecare in parte sa vedem daca nu cumva si noi avem greseli, decat sa judecam pe altii. E foarte importanta aceasta analiza ca nu cumva sa uitam ca suntem doar niste pacatosi pe care D-l in bunatatea Sa ne iarta mereu. Nici unul nu e mai bun ca altul, iar cine vrea sa fie mai bun sa-i fie sluga celui pe care-l considera mai bun ca el si nu sa inceapa sa judece pe nimeni. Judecata omului catre un altul nu e buna si duce la dezbinare. Noi ca frati trebuie sa ne iubim si sa ne luam apararea unii altora nu sa ne dusmanim, acuzam, judecam de parca noi am fi cineva si am avea acest drept. Nu suntem dacat o apa si-un pamant toti asa ca ce si pe cine am putea critica. Vegheati fratiorii mei si nu va lasati prada raului, iubiti-va tot atat de mult cum va iubiti mainile sau picioarele voastre si numai in felul acesta putem spune ca suntem o familie unita, prin dragostea lui D-zeu care ne-a fost data odata cu harul. Dragostea D-lui ISUS HRISTOS sa fie in inimile noastre si sa fim cat mai uniti si sa nu fim dati de rusine celor din lume. Trebuie sa fim un exemplu viu celor din jurul nostru. Sa ne rugam unii pentru altii ca cel rau sa nu mai poata inerveni intre noi. Daca v-am suparat prin gandirea mea va rog in numele D-lui sa ma iertati caci nu am avut intentia sa supar pe nimeni. Harul si pacea D-lui ISUS sa fie cu noi toti si sa ne ocroteasca. AMIN

 53. Doamne iartă-mă că mă amestec în ciorba altora,

  Dar atunci când demisionezi se prezintă, de obicei, şi cauza demisiei.
  Deci, din ce cauză a demisionat domnul Pustan?

  • Stefan Traian

   In cultul penticostal nu este vorba despre ciorbà ! Si Dumnezeu te iartà dacà, conform Cuvântului sàu, adicà Biblia, îti màrturisesti pàcatele si-ti pare ràu de conditia ta ( acest act se numeste pocàinta ) si te hotàrâsti sà inchei legàmânt cu EL si a-L urma incepand din acest context nou ! apoi, cf Marcu 16, trebuieste sà fie fàcut si botezul in apà când cel care incheie acest LEGAMANT trebuie sà marturiseascà cu gura sa aprtenenta viitoare la perceptele cerute de catre Isus Cristos !
   ………………………..
   concernand Domnul Pustan el a fost invinuit DE CATRE O SINGURA PERSOANA, de anumite fapte, dar care le-ar fi fàcut, dar prezentate intr-o manierà murdarà, jignitoare si mai ales nespiritualà ! In fata unei (oarecare) ezitàri din conducerea Cultului Penticostal – care ar fi trebuit sà-l sustinà NECONDITIONAT – el a ales sà nu mai fie o „povarà” pt dânsii !
   Cu pace !

   • Mulţumesc pt. răspuns!

    Ştiţi, în Biblia mea ortodoxă scrie că pentru a acuza un om e nevoie de mărturiile a cel puţin doi-trei oameni, nu doar a unuia (Deuteronom 19:15 sau I Timotei 5:19).
    Nu ştiu cum au citit conducerea cultului penticostal.

 54. fratilor sunt baptist, dar ce am vazut ce a facut cultul penticostal m-a lasat sa cred ca sfarsitul e aprope. sa distrugi pe cel mai bun pastor din Romania e jalnic, eu cred si sunt covins ca acum Dumnezeu a inceput jutecata cu Biserica Lui cum scrie in Cuvant ca prima data va incepe cu Biserica Lui. va indemn sa va rugati ca Domnul e gata sa vina si asa credeti ca mergeti in cer va inselati singuri Domnul sa aiba mila de noi Domnul sa va binecuvinteze amin

 55. Domnule Ioan C , pana nu iese cu motivele publc , putem doar sa speculam motivele demisiei fratelui Pustan . In mod cert sant sufficient de serioase ca aceasta decizie sa fie logica si deci normal oricine ar proceda la fel – inclusiv tu.

 56. Eu cred ca ar trebui sanctionati prin Nerecunoasterea conduceri cultului, asemeni cu dizolvarea guvernului. Cultul penticostal nu poate functiona fara Lipitorile din varf care sug puterea si bani poporului?

 57. prima fiara din apocalipsa este papalitatea prin biserica catolica iar cea de adoua fiara este cea provenita din bisericile protenstante si neoprotenstante { si cea penticostala} care se unesc cu vaticanul…si dupa cum se vede ce se intimpla in cultul penticostal si cine il conduce ii clar ca nui lucru curat.

 58. In biblie este acea intamplare cu femeia prinsa cand savarsea adulterul,iar oamenii din cetate o aduc in fata lui ISUS si ii cer parerea in legatura cu pedeapsa pe care o merita acea femeie.Domnul ISUS nu priveste la femeie si nici la cei care au adus-o care erau pregatiti cu pietre in maini ca s-o omoare potrivit cu legea spuneau ei,dar rostete urmatoarele cuvinte”cine este fara vina sa arunce primul”si bliblia spune ca rand pe rand cei care au adus-o la judecata au lasat pietrele si au plecat.De ce au facut oamenii din cetate acest gest?mai ales ca fratele PUSTAN nu afacut nimic gresit precum femeia.Domnule tipei atunci cand timp de un an de zile in fiecare miercuri fratelePUSTAN a predicat in biseraca pe care o pastoriti a fost compatibil si a avut un comportament adecvat unui pastor?Domnilor din conducerea cultului v-ati pregatit pitrele si ati aruncat dar sa stiti ca in sfanta scriptura scrie ca „cine se atinge de copiii mei se atinge de lumina ochilor mei”,va fost frica ca o sa va ia locul?nu la interesat locul vostru al niciunuia dar domnule tipei sunteti icojurat de oameni care impreuna cu dumneavoastra conduc cultul dar din punct de vedere al calitatii umane lasa de dorit.Ce ziceti de gurau care a fost om al securitatii are comportament adecvat si este compatibil cu functia de pastor?Ati reusit sa aruncati cu noroi in cel mai bun pastor pe care il are cultul penticostal,nu va placut cea ce a reusit el sa faca acolo la Beius fara ajutorul vostru si ati vazut in el un potential pericol si ati decis sa-l izolati ,pentru moment poate ca ati reusit dar sa stiti ca ulimul cuvant il are DUMNEZEU.Domnule ceuta sa stii ca si iuda cu o sarutare la vandut pe ISUS,predici evanghelia dar ai o rautate si o invidie pe care ti-o manifesti si cred ca esti si comlexat de faptul ca VLADIMIR PUSTAN este cu adevarat un om a lui DUMEZEU la el vorbesc faptele la dumneavoastra doar vorbele.Frate VLADIMIR te rog in numele DOMNULUI sa nu abandonezi lucrarea,sa mergi inainte,lasa-i sa vorbeasca ca acum nu ei vorbesc ci ura,invidia si tot cea ce cel rau a reusit sa puna in inimile lor.Un sfat pentru cei din conducerea cultului cand Solomon a ajuns imparat si si-a dat seama ca este depasit de situatie sa rugat DOMNULUI si stiti voi ce a cerut INTELEPCIUNE fie ca DUMNEZEU sa va inzestreze cu INTELEPCIUNE.

 59. Acest mesaj este pentru Pastor Dr.Ioan Ceuta: Ar trebui sa va fie rusine la obraz sa spuneti astfel de lucruri fata de Fr.Pustan si Fr.Ianovici.Nu va este frica ca va pedepseste D-zeu?ce fel de fiinta esti ca om nu te pot numi?Daca aveti ceva cu oameni astia dece nu aveti tupeu si curajul sa le spuneti in fata ? va spun eu dece … ca sunteti niste lasi si oameni fara caracter.Vorba uniui prieten:mai bine legativa o piatra de cat si aruncativa in mare sa scapati societatea de astfel de gunoaie.

 60. halauca corneliu

  parerea mea despre f.pustan este una buna si nu una rea .consider si nu gresesc atunci cand spun ca f. pustan are cele mai bune calitati ca pastor ,predicator si un exemplu pentru alti pastorii si predicatorii care sant la kilogram de eii si nu au o viata sfanta an trairea lor ba din contra interese ,afaceri si sa le miarga numule anaintea oamenilor dar nu si anaintea lui dumnezeu .sa le fie rusine celor care a aruncat cu pietre an fr. pustan cu cel din frunte adica tipei care detine o functie care nu o merita .domnul sai mustre pentru ceau facut

 61. pentru a vorbi intai, trebuie sa faci cercetari amanuntite si nu doar atat, de aceea nu strica nimanui poezioara asta:

  Nu te bucura azi frate

  Nu te bucura azi frate
  C-altuia îi merge rău;
  Dumnezeu este dreptate,
  El te vede, mâine poate
  Vei fi tu în locul său.

  Cum de nu te temi tu oare
  Să râzi, să batjocoreşti?
  Dumnezeu cel sfânt şi tare
  Pedepsi-va a ta purtare
  Dacă nu te pocăieşti.

  Nu ridica piatra-ndată
  Să-l loveşti pe cel căzut
  Şi să faci tu judecată;
  Unde-i dragostea-ţi curată
  Ce la Domnul s-a văzut?

  Ştie Dumnezeu mai bine
  Starea şi nevoia sa;
  Nu te-a desemnat pe tine
  Ca să te ocupi de sine
  Să-i faci rana şi mai grea.

  El cunoaşte orice vină,
  Totu-i e descoperit;
  Degetele-I scriu pe tină…
  El, lumină-I din lumină,
  Nu te simţi tu osândit?!

  O, fii sincer, recunoaşte,
  Nu eşti cu nimic mai bun;
  El te ştie, îţi cunoaşte
  Chiar şi gândul ce te paşte;
  Vede paşii tăi pe drum.

  Chiar şi în Proverbe scrie
  Astfel: nu te bucura
  Când cel ce vrăjmaş ţi-e ţie
  Cade; căci a Sa mânie
  Se va-ntoarce-asupra ta.

  Să iei seama astăzi bine
  La Cuvântul ce ţi-a spus;
  Dă-I cinstea ce se cuvine
  Şi nu te încrede-n tine,
  Ca să intri-n ceruri sus.
  Amin.
  http://pauladita.wordpress.com/1-2/n/nu-te-bucura-azi-frate/

 62. Toată biserica din Beius si-a dat demisia din cultul penticostal, au format o nouă biserică „Sfânta Treime”…îl susţin cu toţii pe Pustan si neagă toate acuzaţiile ….poate totuşi nu-i nimic adevărat…Doamne ajută!

 63. In aceasta seara fratele VLADIMIR PUSTAN a facut cea mai buna alegere. A lasat cultul si l-a ales pe DUMNEZEU.In serviciul de sara al bisericii a anuntat iesirea in bloc a intregii bisericii din cadrul cultului penticostal si urmarea lui DUMNEZEU.Slava fie adusa LUI.

  • Dumnezeu sa te binecuvinteze cu putere si biruinta Frate Pustan!

  • Respect Vladimir Pustan. I-am cunoscut personal pe romi mocanu , murcea damian . Ioan gurau nu au nimic in comun cu pocainta. … Sunt niste smechieri foarte bine organizati care traiesc pe picior mare de pe banii fratilor.

   • Stefan Traian

    te rog sà nu vorbesti de ràu pe FRATII nostri ! sau ei nu sunt fratii nostri ?
    Dumnezeu îi binecuvanteazà si pe ei si pe noi !
    Fratele Pustan ne-a indemnat la moderare ! Nu la urà !
    fii binecuvantat in Isus !

  • Raspuns la Liviu
   Oameni buni care iubiti adevarul iesiti afara din cultul penticostal nu-i mai sustineti asa nu fiti partasi la pacatele lor.

 64. Ce masina conduce (foloseste) Tipei?

 65. Caci Dumnezeu va aduce orice fapta la judecata,si judecata aceasta se va face cu privire la tot ce este ascuns,fie bine,fie rau.DE aceea,orice ati spus la intuneric,va fi auzit la lumina,si orice ati grait la ureche,in odaite,va fi vestit de pe acoperisul caselor.AMIN

 66. Bujorel Lucaci

  Bravo Pustan! Imi dau seama ca ai coloana vertebrala, ceea ce a lipsit conducerii penticostale si lipseste si acum. Am cunoscut bine conducerea cultului penticostal si la fel de bine cunosc pe unii din actuala conducere. Proverbul „lupul schimba parul dar naravul ba” este valabil pentru comitetul executiv(expresie comunista) al cultului penticostal.
  Pustan, desi ne-am cunoscut in Melbourne, Australia, sint alaturi de tine si vreau sa afirm ca cei ce te condamna pentru faptul ca ti-ai facut „semnul crucii” ar trebui sa se uite la miinile lor minjite de manipularea ajutoarelor(bani) pentru ei si familiile lor. Lutu Tipei, Romi Mocanu si altii de teapa lor ar trebui sa-si vada de bubele lor: sa-si dea demisia din conducerea cultului penticostal si sa se pocaiasca de tot raul care l-au facut.

  • Stefan Traian

   Pacea Domnului Isus !
   Frate, cred cà esti frate cu noi, in ISUS ! Fà sà se vadà intelepciune pe buzele tale !
   Si hai si eu si dumneata sà ne pocàim cat mai repede !
   Si sà-l làsàm pe Dumnezeu sà lucreze in continuare !

   • Bujorel Lucaci

    Nu pot sa inteleg aceasta piosenie prosteasca: ‘sa ne pocaim’. Ce se rezolva cu aceasta? Cu alte cuvinte mai bine sa inchidem ochii decit sa privim lucrurile asa cum trebuie privite. Politicienii pot sa fie criticati dar „fratii” nu. Ortodocsii si baptistii pot sa fie criticati si condamnati,dar „fratii” nu. De ce? pentru ca sint penticostali,”unsii”. Unsi cu toate unsorile, numai cu dreptate nu. Unde este spiritul de dreptate care trebuie sa caracterizeze un adevarat crestin? Alegerile in bisericile penticostale sint manipulate: coruptia a ajuns sa fie o virtute crestina; discriminarea intre cei bogati si cei saraci este la zi in bisericile penticostale; nedreptatea este practicata fara nici o rusine. SI? sa ne pocaim „si sa-l lasam pe Dumnezeu sa lucreze in continuare”. Din cite inteleg, „dumnezeul” la care te referi nu este cel biblic, ci un produs al imaginatiei. Dumnezeul biblic iubeste dreptatea, apara cauza vaduvei si orfanului, are mila de cel strain, etc. Acestea sint realitati care trebuie vazute in fiecare biserica si in institutia numita ‘cultul penticostal’. „Fratii” din conducerea cultului nu au un statut special; dar si-au creat ei insisi un asemenea statut. Si atunci? „…pastoriti turma lui Dumnezeu care este printre voi, supraveghind-o nu din obligatie, ci de buna voie, asa cum vrea Dumnezeu, nu fiind lacomi de cistig, ci dornici sa slujiti, nu ca unii care stapiniti peste cei ce v-au fost incredintati, ci fiind exemple pentru turma”. Cei ce nu indeplinesc aceste conditii trebuie dati afara fara nici un menajament. Si aceasta este responsabilitatea fiecarei biserici.

 67. Frate Pustan nu va uitati la oameni ce spun uitativa la Isus .Domnul sa te intareasca.

 68. Frate Pustan nu va uitati la oameni uitate la Isus.Domnul sa iti dea putere multa.

 69. nici o parte nu a dat motivele!
  Pustan nu a spus de ce e acuzat…si ca nu a facut acele lucruri..spunand ca nu e adevarat ce se aude…

  Cultul nu a dat motivele suspendarii, bagand mizeria sun pres!

  • Stefan Traian

   Pace frate,
   haideti sà nu criticàm sau sà punem pe foc !
   ce motive sà dea ? nu stiti cà acest lucru ” a fiert ” de mai mult timp ?
   Fratele Pustan a fost acuzat de un om de nimic, Popp, autotintitulat „reverend” si nu agàsit sprijin in conducerea Cultului ! Un sprijin de netagaduit ! In fata acestor lucruri el a considerat cà nu mai poate sà meargà pe acest drum cu Dansii ! scurt !
   a fost urmat de catre Bisericà si au iesit din Cult ! Punct !

 70. Florin Forgaci

  Ma bucur de atitudinea Bisericii din Beius ca l-a sustinut pana la capat, pana la urma lucrarea Domnului trebuie sa mearga inainte nu Cultul, Filiale si organizatiile politico-religioase.

  • Florin………asta mai repede sună a ” inainte cu lucrarea domnului Pustan” sau până acum frații de la Beiuș n-au știut de nimic ce se întâmplă la conducerea cultului?

 71. Era chiar așa de greu de spus un simplu „iartă-i Tata caci nu știu ce fac” ….pentru că de îndreptățirea lui are cine să se ocupe
  Eu nu știu care cum ce a făcut, dar sunt sigur 100% că este tot spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu și ca El se va ocupa personal de fiecare.Amin

 72. pentru cei multi care vorbesc impotriva cultului, nu uitati ca riscati fff mult sa gresiti. o poezioara pt toti:

  Degeaba, degeaba…

  Degeaba mergi la adunare
  Destul de des și regulat,
  Degeab-alergi mult în lucrare
  Și pe bolnavi i-ai vizitat.

  Degeaba spui la cei din lume
  Să se întoarcă la Hristos,
  Degeaba porți, ca mulți, un nume
  De ”pocăit” sau ”credincios”.

  Degeaba cânți și te rogi tare,
  C-alții să creadă că ești sfânt;
  Degeaba ai o formă care
  Se-nvârte-un pic după Cuvânt.

  Degeaba dai făcând un bine,
  Satisfăcut și mulțumit;
  Degeaba crezi, mândru de tine,
  Că Biblia ai împlinit.

  Degeaba faci acestea toate
  Când în familie lovești,
  Degeaba te numești tu frate
  Când ucigaș și lacom ești!

  Căci chiar cu vorba poți ucide
  Făcând prăpăd în jurul tău;
  Când gura ta ți se deschide
  Aduce-n casă numai rău.

  În loc ca să-ți zidești căminul,
  Tu îl dărâmi nepăsător;
  Mai mult îți pasă de străinul
  Ce ți-e în fapte-nsoțitor.

  Te amăgești dându-i crezare
  Oricui se-arată că-i prooroc,
  Dar mergi în goană spre pierzare
  Făr’ să te-oprești puțin în loc.

  Nu te gândești deloc ce urmă,
  Ce rană lasă fapta ta;
  Nu te gândești ce lași în urmă
  Când în țărână vei pleca.

  Te-ai înșelat amarnic tare
  Cu-evlavia ce ți-ai creat,
  Căci n-ai trăit-o pe cea care
  Isus ca pildă ne-a lăsat.

  Preocupat ai fost întruna
  De toate, dar de casă nu;
  Când, tocmai, trebuia ca una
  Să fii cu-ai tăi din casă, tu!

  Habar nu ai ce importanță
  Avea-va-odată al tău trai,
  Când îngrozit vei sta-n Instanță
  Tânjind s-ajungi și tu în Rai…!

  Măcar acum vino-ți în fire,
  Cât ai putere, cât ești viu;
  Și cere dreapta mântuire
  Cât încă nu e prea târziu.

  Mai bine-ți plângi aici păcatul
  Și-accepți umil tu a-l plăti,
  Decât s-ajungi ca și bogatul
  De sete a te tângui…

  Dacă vei râde și-ți vei bate
  De-ndemnul Duhului Sfânt joc,
  Să știi că sus în cer n-ai parte
  Ci mai degrabă-n Iad, în foc.
  Amin.
  preluata de pe: http://pauladita.wordpress.com/1-2/529-2/degeaba-degeaba/

  • Ma faci sa rad de paiezioara ta! Vrei sa zici ca cei de la putere au fost condusi de Duhul Sfant?? Mai degraba de duhul lumii acesteia dragaTym!! Nu le cauta in coarne ca sunt cei mai josnici oameni pe care i-a avut cultul!!

  • In moartea Lui
   E moartea mea,
   Pacatului,
   Ce se strivea
   Pe-o Cruce rea…

   Voi ati murit,
   Si-ati inviat !…
   Ati revenit,
   La trai curat,
   Cu-adevarat …

   Doar in Christos
   Necondamnat
   Poti fi voios
   Bun, Sfant, Bogat
   Si transformat

 73. speranta2000

  domnul sa il intareasca pe fratele vladimir pustan,imi pare rau ca cultul penticostal are in fruntea lui la conducere oameni mai rai decit in politica

  • Stefan Traian

   Te rog sa faci atentie la ceea ce afirmi !
   Au fost facute greseli, dat sa nu judecam ci sa ne rugam acum cand lucrurile se aranjeazà !
   Multumesc

 74. Frate Pustan mediocritatea si tovarasii din cult au luptat din rasputeri sa te elimine si au reusit .Atita timp cat pastorii compromisi care isi fac statut precum politicieni,conduc cultul este clar ca va fi inceputul sfarsitului pentru acest cult.

  • Stefan Traian

   Te rog sa màsori gravitatea cuvintelor tale. In numele Domnului Isus, te rog.
   Iti reamintesc aici ca NOI am dat avalul, via pàstorii nostri, alegerii lor !
   Daca se vor opri, Domnul Ii va opri. Cine suntem noi sa spunem vorbe grele in drepul lor ?
   Lucrurile se aranjeazà asa cum si fratele Pustan a spus ieri.
   Fii binecuvantat

 75. Frate Pustan, sincer ma bucur foarte mult pentru ca in sfarsit ai scapat de acesta caracatita „cultul penticostal” un cult incult spunea cineva si asta nu datorita fratilor ci datorita manelistilor care il conduc. Capul sus, vei vedea cum te vor urma si alti care s-au scarbit de sistemul comunist si invechit ce este in cult.
  Te iubim!!!!!

  • Stefan Traian

   […]Fratele Pustan a spus ca nu poarta ura catre vei care l-au smiirgaluit !
   Suntem priviti dinafarà de alte confesiuni si este important sa ràmânem langa Domnul. Suntem oameni, supusi greselilor !
   Domnul l-a calauzit pe fratele Pustan, decizii au fost luate cu si de catre Biserica pe care o pastoreste … este ok !
   Fii binecuvantat in Isus !

  • George cu oameni ca tine nu mar mira să-i faceți și o statuie

 76. Unii ar considera aceasta demisie ca pe o infrangere a lui Pustan, eu nu cred ca e asa, probabil e mai bine ! Dar totusi, cei care va pronuntati si judecati cultul sau alte persoane , ar trebui sa va dati seama ca dati dovada de imaturitate vorbind despre ceva ce nu aveti nici detalii si nici informatii […]

 77. Fratilor,eu nu va inteleg ! Si mie imi place fr.Pustan,are si predici ziditoare ! Dar voi idolatrizati omul! Ce inseamna fan,in credinta??
  Avea Isus fani?? Scrie in Cuvant sa fim fanii unuia sau altuia??
  Cine ne-a facut pe noi judecatori??
  Sa punem genunchii jos si sa ne rugam,ca nu-i lucru usor sa cada un frate!!
  La ce ajuta ura si inversunarea ?? Impartirea pe tabere??
  Asta vrea cel rau sa ne dezbine!
  Folositi rugaciunea!! El e singurul care v-a face dreptate!!
  Noi suntem ,tarana,sa ne vedem locul si sa ne rugam ptr pace si intelepciune!!
  Atat de usor vorbiti de frati care alearga ptr Domnul,intr-un mod nebiblic!!
  Domnul sa se indure de noi!

 78. Doar o intrebare am de adresat Cultului Penticostal : ce este mai presus Statutul unul cult/religii care nici nu e constitutional(nu apare in monitorul oficial), sau Biblia??
  Cum aplicam sanctiuni/pedepse/suspendari cand Isus a venit pt a ne invata sa ne iubim unii pe altii.

  Ex : Femeia prinsă în preacurvie Ioan 8 : 1 – 11, Dl Isus ar fi avut dreptul sa o judece/omoare pe aceasta femeie dar i-a dat sansa iertarii. De ce nu aplicam princiipiile scripturi si nu ale statutului unei religii??

 79. Fratele Pustan de cinci luni nu mai doarme…in tot acest timp avea posibilitatea sa-si dea demisia, dar nu a facut-o. Cand a vazut ca ies mizeriile la iveala si increderea celor din jur scade a luat decizia dar tardiv. Exista trei pacate in care sunt atrasi pastorii: GIRLS, GLORY si GOLD. Din pacate se pare ca fratele Pustan „a fost ispitit peste puterile lui”, dar nu de Dumnezeu. Oricum, lucrarea fiecaruia va fi data pe fata. Daca e de la Domnul va dainui daca nu vom vedea. Totusi e o pierdere semnificativa, dar nimeni nu e de neinlocuit. Cu el se adevereste zicala: „Fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur.”

 80. Frate Pustan,Dumnezeu sa te intareasca si sa aline El suferintele tale cele trecatoare de pe pamant! nu te-am vazut niciodata in fata ochilor dar am ascultat multe din predicile Domnului prin gura fratelui Pustan si nu cred ca Domnul si-a sfarsit lucrarea cu tine!are mult de lucrat! Judecatile care ti se aduc poate vin din toata tara,dar Domnul este cel ce ca face dreptate! ce este mai rau ca au ajuns oameni sa judece si nu mai lasa pe Creator sa isi faca datoria! oameni sunt cei care judeca pe pamantul asta.sper si cred ca CEl ce este in veci Viu sa va intareasca si sa va dea putere!

 81. Cantari crestine copii, colinde, carte rosie, carte neagra, carte albastra, an nou, cantarile evangheliei, cina, diverse, imnuri crestine, azsmr, laudele domnului, nunta, pasti, pe drumul credintei, tineret in POWER POINT. –> http://www.cantaricrestine.ro

 82. Cum e cultul penticostal?????? muradr pana-n maduva, bagat in politica ( PDL, USL, etc ) corupt, condus de oameni ca si-n Federatia Romana de Fotbal, nepotisme, prunci de pastori care isi iau diplomele de licenta etc incepand facultatea in anul 4, TREZITI-VA oameni buni astia ne conduc, sau cel putin asa este la Arad. Poate prin tara e altfel …. iertati-ma….
  Sunt penticostal dar mi-e rusine ce fel de oameni ne conduc .

 83. Au asteptat cam mult pana sa-l „disciplineze ” daca il disciplinau mai de mult poate (???)era bine ,acuma se vede ca e fortata aceasta „pedepsire”,au tacut si s-au facut ca nu vad ,iar acum vor sa para corecti ,nici gand. Pastorul Gurau Ioan le a spus enoriasilor ca doar nu mai are vreo functie de conducere ,dar de predicat poate predica(zis pe romaneste i-a cam aburit pe enoriasi) tinta lor era sa plece din biserica ,dar uite ca adunarea a hotarat sa-l sustina ,iar 400 sunt destui. Domnul sa i ajute pe toti sa se pocaiasca!

 84. codul roman spune asculta si partea cealalta nu va grabiti sa luati deciziii de suprafata sant altii care au cantarit bine aceasta situatie

 85. costea adriana

  si pe mine mau dat afara din cult ca m-am opus dezbinarii care au si facuto si au spus ca am hulit duhu sfnt si mau exclus din cultu penticostal dupa care mau iertat de hula inpotriva duhului sfnt, am hrtii doveditoare dupa care mi-au pus in crca tot ce au facut ei si mau dat din nou afara din cultu penticostal fara sa am dreptu vreo data sa ma apar inclusiv filiala a avizat fara sami dea dreptu sa ma apar ; asa ca; daca spui adevaru din biblie si te inchini in duh si adevar si nu inaintea lor te dau afara din sinagogile lor ca pe orb din bible dar mantuirea vine doar prin isus cel mort si inviat si sta la dreapta tatalui sii va supune si pe eii sii criminali au dreptu la avocat dar in cultu penticostal esti executat pe loc si nu ai voie sa te aperi legea se executa pe loc; frate pustane isus hristos trebuie vestit indiferent de inprejurari caci venirea lui este foarte aproape si cei care mai au o scnteie de veata hristos prin duhu sfnt sai inflacareze sa se spuie ca lui ilie maiam mai mult de 7000 care nu sau inchinat conduceri cultului ci doar lui hristos amin

 86. caile domnului sint drepte ,dar dureros ca oamenii le strimba
  cind un om are o rana nu turna otet sau benzina ,ca se poate infecta ,mai bine roagate

 87. URMARESC CU INTERES CE EA CE SA INTIMPLAT
  SA INVINUESTI PE CINEVA NU ESTE GREU
  DAR ESTE GREU SA ADUCI PROBE ,ASTEA LIPSESC

 88. Pentru mine este simplu. Cineva poftește cu disperare să fie următorul președinte al cultului penticostal, și vede pe pastorul Pustan ca un potențial obstacol pentru scopul său. Cine este el? Ce metode a folosit? În SUA tactica de a acuza pe cineva de imoralitate sexuală este un mod popular de a forța pastori din biserici. Și funcționează de fiecare dată. Cei care sunt credincioși de obicei lasă și pleaca. Este această tactică demonică folosit împotriva fratelui Pustan? Nu știu, deoarece lucrurile sunt vagi si neverificate. Sau poate că zvonurile sunt adevărate și a fost doar folosite pentru a-l împinge afară. De obicei, este cineva apropiat. Aș fi fericit să fi total greșit. Oricum, vom vedea. Fie ca Domnul să aibă milă de noi toți.

 89. E timpul sa incepeti o curatenie de primavara ,nu numai la pastori si la toti slujitorii corupti de un sistem murdar si indecent.Prima imagine care o are un crestin venit nou in adunari sunt femeile imbracate indecent ,machiate ,fuste stramte,tocuri ,fara baticuri si li se permite accesul sa iese cu idolii lor sa ii acompanieze in diferite locatii publice ,inafara de adunarii .E cel mai mare pacat care este acceptat in adunarile pocaitilor ,femei si fete ca dame de companii sa nu mai vorbim de taberele lor „a penticostalilor” !
  Pentru cei care il invinuiti pe fr.Pustan de adulter s-au compromis ,va spun ca am vazut poze ca in aproape toate megabisericile si nu numai , sunt anume fete s-au sotii mai tinere si suple (diaconitele bisericilor)care sunt dame de companii a unor slujitori crestini.IDOLI,dupa programul de biserica ,merg impreuna la restaurante,cluburi ,plimbari, cica sa se cunoasca mai bine.Aceste specimene de fete si femei sunt puse de mai marii bisericilor ca sa compromita reputatia crestinilor.
  Am vazut poze in care dupa biserica musafirii pastori si slujitori cantareti cand iesau afara ii insoteau fete din femei din biserici la pizza sau in oras, facand poze peste poze si mergand la restaurante si in plimbari cu musafirii veniti la ei in biserica,idolii lor.
  Asa functioneaza sistemul de acre e invinuit fr.Pustan ,la terminarea slujbei in aproape toate adunarile de azi slujitorii musafiri insotiti cu DAME DE COMPANI la iesire.E posibil ca si fr.Pustan sa fi fost insotit de asemenea fete,femei din diferite biserici ca asa e obiceiul la pocaitii de azi .Sistemul cultelor de azi sunt un pericol din cauza acestor nepocaite care sunt acceptate in adunari sa se imbrace pentru a ispitii barbatii in biserici si de a-i pune intr-o imagine compromitatoare pe diversi slujitori ,insotindu-i si in afara bisericii, cea ce e PACAT .Ei sunt de vina de acuze de curvie ca isi aleg secretare si ajutoare fete tinere imbracate provocator ,vopsite si smechere si nu isi iau nevestele dupa ei ,sau unii nu vor sa se casatoreasca ca le convine ca in fiecare biserica au damele lor de companie.Daca ajung la situati de pacat ,de curvie sau preacurvie si sunt descoperiti e normal sa fie demascati si sa li se dea dreptul la replica si sa se pocaiasca ,dar daca continua asa ,sa fie exculsi din adunari si slujire.Cercetati si vedeti fiecare in adunarile voastre daca sunt astfel de fete si femei si ele sa fie trase la raspundere pentru faptele si imbracamintea lor provocatoare si tupeul de a iesii cu ei in oras ,sa fie date afara din mijlocul vostru orice curvar sau crestin lumesc.Este scris:
  Evrei 12:16. Vegheati sa nu fie intre voi nimeni curvar sau lumesc ca Esau, care pentru o mancare si-a vandut dreptul de intai nascut.Amin!
  Pentru o masa luata la restaurant impreuna cu astfel de fete si femei ,isi pot pierd dreptul de slujitori.
  Dar va spun ca asa -i sistemul la unele adunari de pocaiti .
  CRESTINII SLUJITORI SUNT IN PERICOL DIN CAUZA CA ADUNARILE AU ASEMENEA NEPOCAITE IN MIJLOCUL LOR si mai marii lor ii trimit cu slujitori slabi si afemeiati , sa se distreze cu ei si sa le tina companie.Sodoma si Gomora e in adunarile de azi si nimic sa nu va mai mire ca este scris ca in vremurile din urma asa va fi ,pacatul va fi chiar in casa Domnului,adulterele si toate curviile sunt in mijlocul lor .Pocaitii nu mai sunt pocaiti ci falsi si false crestine,smecherasii si smecherele care strica adevarul in minciuna.
  1 Corinteni 5:11

  • Sunt intru totul de acord cu tine, adunarile noastre sunt un fel de cluburi de intalnire unde sa-ti afisezi ultimile achizitii in moda, masina…si chiar prietena(n)….. e cumplit in ce stare am ajuns,

 90. […] Domnul sa te binecuvinteze frate pustan si sa-ti dea biruinta sa mergi in lucrarea Domnului cu toata puterea .fii binecuvantat tu si toata familia ta impreuna cu toti cei care te vor urma.

  • Bujorel Lucaci

   Damian iti dau dreptate. […] si cum spune proverbul:”pestele se impute de la cap”. Cum si-au facut avere sefii cultului? In fiecare an o noua masina, case, vile. Din salariul ce-l primesc? Nu cred.

 91. Mai oameni buni, am observat ca majoritatea celor care au comentat aici referitor la fratele Pustan sunt ofensati sau dezamagiti de decizia cultului.
  Vreau sa va spun ca il apreciez pe fratele Pustan la fel de mult ca si voi, dar ceva nu e limpede,…in primul rand de ce fratele Pustan nu face lumina asupra acuzatiilor care ii sunt aduse. Apoi daca fratele Pustan este invinuit de acuzatiile care circula neoficial (…), atunci pot sa zic ca inteleg comunicatul cultului, imaginati-va ce soc si in ce postura ar fi pusa intreaga comunitate evanghelica.
  Oricum adevarul va iesi la iveala si decat sa alimentam aceasta razvratirea impotriva cultului sau a fratelui Pustan, mai bine punem genunchiul jos si sa gandim putin inainte de a arunca cu noroi intr-o parte si alta.
  Sa fiti binecuvantati!

 92. DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE FRATE PUSTAN !!!!! VA SUSTINEM IN RUGACIUNE

 93. eu cred ca omul se cunoaste dupa roade….si nu am spus eu asta…uitati-va la roadele lui, lucrarea lui se poate compara cu a altui „frate” din preainalta conducere a cultului penticostal? uitati-va la aia cu ce masini se plimba, ce case au….omul asta tot ce a facut a fost pt biserica si semeni….la sfarsit se va vedea lucrarea fiecaruia, si acest sfarsit e din ce in ce mai aproape, e clar!!!

 94. Treziti-va !!!
  Lasati-va Luminati de Hristos !
  Alergati la picioarele lui Hristos si ramaneti la picioarele Lui, ca intuneric gros si mare este deja peste toate Bisericile.

  Lasati cultul si religia si cautati-l pe Dumnezeu ! Alergati la Hristos ! Cercetati Scriptura !

  Va vindeti mantuirea la biserici, la culte, la pastori, de parca ele va dau mantuirea.

  De Isus Hristos mai este curios cineva ?

  Cine a murit rastignit pe cruce pentru noi ? cultul, religia, pastorul, Biserica Penticostala…?

  Vai, vai, cum ne vindem sufletul diavolului. Alergam dintr-o Biserica in alta, de la un Cult la altul si peste tot este la fel, pentru ca Invatatura nu este cea Adevarata si pentru ca in ziua de azi Bisericile functioneaza dupa un Statut al Bisericii si nu dupa indemnul si puterea Duhului Sfant. Alegem oameni care sa conduca Biserica prin Vot, nu prin alegerea Duhului Sfant.

  In Tit 3:10 ni se spune sa ne departam noi de cei ce aduc dezbinari si invataturi false, nu zice sa-i dam noi afara. Isus nu a dat pe nimeni afara, cei care nu au suportat invatatura Lui, au plecat singuri.

  In Ioan 6:67 scrie ca multi din ucenicii care au umblat cu Isus s-au intors inapoi si au plecat spunand: „Vorbirea asta este prea de tot: cine poate s-o sufere ?” si atunci cu ce drept dai tu pe fratele tau afara ? crezi ca tu nu ai suficient „negru” pe haina ca sa ajungi in Iad ?

  Domnul zice ca noi care suntem „duhovnicesti” sa-l ridicam cu duhul blandetii pe cel cazut. Dar cine mai este „duhovnicesc” ?

  In toate Bisericile de azi lucreaza „taina faradelegii” si „Omul faradelegii” .
  Dar cine vorbeste de la Amvon despre asta ?

  La AMVOANE avem numai specialisti si doctoranzi, doctori in Scripturi, cu Scoli inalte, dar nu au descoperire din partea Domnului in Cuvant si nu sunt plini de Duhul Sfant. De aceea bisericile sunt pline de pacate si faradelegi.

  Nu se vorbeste in nicio Biserica despre prorocii mincinosi, nu se vorbeste in nicio biserica despre invatatorii mincinosi…care sunt aia ? unde sunt aia ? in ce Biserica sunt ? numai la altii se gasesc, in niciun caz la noi ? Nici o Biserica Penticostala nu-i are ?

  Doar nu credeti ca o sa iasa vreunul in fata si o sa zica „Eu sunt prorocul mincinos” sau „Eu sunt invatatorul mincinos „.

  Avem buni oratori, dar nu avem oameni smeriti si plin de ravna pentru Cuvantul Adevarat al Domnului.

  Cine este „Fiara” ? cine este „Omul faradelegii” ? Care este „Taina faradelegii” ?
  Ati auzit vreodata pe cineva vorbind despre asa ceva in cei 10-20-30 de ani de pocainta …??? Eu de cand sunt pocaita nu am auzit.

  De ce avem si tinem sarabatori pagane ca si ceilalti ? De exemplu de ce sarbatorim Craciunul daca el nu exista in Scriptura. Nu exista nici o dovada stiintifica a faptului ca Isus Hristos s-ar fi nascut pe 25 Decembrie, ci din contra, dupa calculele facute dupa evenimentele istorice din acea vreme s-a ajuns la concluzia ca acesta s-a nascut undeva in vara – toamna. Isus daca ar fi dorit sa ii sarbatorim ziua de nastere ne-ar fi dat o porunca in acest sens.

  De ce sarbatorim Rusaliile ? De ce se sarbatoreste ziua Mamei in Bisericii ? De se duc copiii la Binecuvantare la pastori ? Niciunde in Noul Testament nu scrie ca se practica binecuvantarea copiilor, scrie doar ca au adus niste copilasi la Isus ca sa se roage pentru ei, iar Isus a spus „lasati copilasii sa vina la mine si nu-i opriti”, dar aici este cu sensul de a-i lasa sa-l cunoasca, sa se apropie, sa-l iubeasca.
  […]

 95. ORADEA cluj bucuresti

  Oare toti cei care ii tineti partea lui Vladimir Pustan care de fapt nici nu se cheama VLADIMIR ci IOAN Pustan Vladimir fiind nume de scena,credeti ca e nevinovat dar nu aveti nici o dovada ca e nevinovat ,sunteti cu el partasi la pacatele lui ,pentru ca daca el a pacatuit asa cum se spune vai de voi.
  Cum poate un om ca fanii lui PUSTAN sa il urmeze asa pe un om nu inteleg.
  Ce credeti ca spune Domnul Isus cand v-ati facut idol din acest om?
  Si toti dati in cult.
  De ce toti cei care ii sustineti nevinovatia nu mergeti sa vorbiti cu secretara lui si de ce nu mergeti sa ii vedeti averile lui pustan si toate despre ce se spune de el.
  Stati acasa confortabil si il sustineti nestiind ca poate e adevarat ce se spune despre el.
  BIBLIA SPUNE.
  Blestemat este omul care se increde in om.
  Incereti-va in Pustan si veti vedea unde o sa ajungeti.
  Mai bine rugati-va pentru Pustan nu sustineti un om care POATE e vinovat.
  Nu va faceti IDOL dintr-un om e impotriva invataturilor crestine.

  • Chiar crezi ca e asa important cultul ca sa fii mantuit?? Eu nu am gasit nicaieri in Biblie ca numai penticostalii ar fi mantuiti sau numai aia sau aia!?!!!deci chestia cu cultul nu e importanta . Iar daca stii sigur ca e asa vinovat de ce nu aduci dovezile respective sa le vedem si noi cei care tinem cu el, mai bine zis cu lucrarea ce o face si a facut-o el. Daca cineva tine la o persoana nu inseamna ca si-a facut idol din aceea persoana. Poate nu stii ce inseamna sa ai idol! La ala te inchini, te rogi, il ai cu tine oriunde mergi….

 96. NOUA RELIGIE LA CARE VA CHEAMA PUSTAN E ACEASTA.
  Nu mai conteaza cultul din care faci parte nu mai conteaza si nu e nevoie sa iti comande cineva, fii cum vrei fiecare care nu ii convine de pastorul lui din Biserica sa isi faca propria lui biserica sa o numeasca BISERICA CRESTINA SI E DEAJUNS,
  Acest lucru il incurajeaza PUSTAN
  Oare e dupa voia lui Dumnezeu?
  ma indoiesc

 97. RELIGIA LUI PUSTAN
  NOUA ORDINE MONDIALA INCEPE ASA.
  EU PUSTAN am hotarat sa nu mai ascult de mai marii mei adica de cult si am decis sa ma supar si sa imi fac biserica mea.URMATI-MA
  OARE E BINE?ASA SA FACEM SI NOI?

 98. ATENTIEEEEEEEEEEE

  Oare e bine ce a facut Pustan?
  Toti suparatii sa isi faca biserica lor?
  Sa avem sute de biserici cu pastori care sa devina patronii bisericilor?
  Cine mai are autoritate peste ei?
  De cine se vor teme acesti pastori?
  Cine ar putea sa il corecteze acum pe PUSTAN?
  Esti in biserica lui pustan nu iti place ceva pleci, doar nu crezi ca o sa poti sa ii spui ceva lui pustan E BISERICA LUI SI EL E SEFUL
  Asa sa facem toti acum?

  • Tocmai aici e-o problema
   Biserica are Cap !…
   N-are dictatori in schema
   Toti sant frati si toti incap…

   Nu-s foruri superioare
   Peste Trupul lui Christos,
   Nici forme de… temperare
   Pentru Templul sfant… voios !

   Cinci Daruri, de Domnul date,
   In Credinta, cinci alesi,
   Sa-i cresca in libertate,
   Ca ciresile-n Cires…

   Iar de-o creste in Livada
   Undeva-ntr-un colt, un Mar
   Sa rodeasca, toti sa vada
   Nu-i Cires… da-i Adevar !…

 99. CE SA FACEM ACUM SA PACATUIM SA SE INMULTEASCA HARUL?
  NICIDECUM
  Citat din Biblie.
  Asa sa facem ca si Pustan? E noua ordine mondiala toti sa avem aceasi religie,nu mai conteaza ce religia ai toate trebuie sa fie UNA ,Oare asa vrea si pustan.DA
  E SFARSITUL FRATILOR.
  URMATI-L VOI PE PUSTAN eu urmez PE HRISTOS
  Toti sa fim o religie ,asta e noua ordine mondiala.
  PUSTANE OARE E BINE CE FACI? EU ZIC CA NU.
  VOI CE ZICETI?
  CU PUSTAN SAU CU CRISTOS?

 100. CITESTE CU ATENTIE APOI JUDECA CORECT

  ANTICRISTUL nu o sa fie un om rau,o sa fie unul bun dar cu intentii care duc la rau,va indemna lumea la pace la o singura religie ,oamenii il vor iubi mult mai mult ca pe pustan si doar cei care vor alege pe Hristos vor imparatii cu EL.
  Ma speriu acum cand vad atata lume care tine cu Pustan si l-au facut idol ce zice el bun sau rau lumea crede,
  Daca Pustan zice ca e CULTUL rau toti cred asa,daca Pustan isi face biserica lui ,multi il urmeaza,daca pustan traieste in pacat si multi nu stiu adevarul nu conteaza toti il cred nevinovat chiar de nu au dovezi ca e nevinovat.
  VAI VAI E SFARSITUL FRATILOR

 101. Romania trezeste-te

  FANII lui Pustan nici nu asculta alte predici numai ale lui Pustan nu le place alte biserici numai a lui pustan si l-au facut IDOL pe pustan oare e bine?
  JUDECATI VOI,EU ZIC CA NU

 102. Dionisie Areopagitul

  ROMU MOCANU e in conducerea cultului acest […] PUSTAN e judecat de astfel de oameni, fariseii astia nu vad si nu le pasa ca se rupe cultul Penticostal…

  • Poate-i bine cand se rupe
   Ici-colea Burduful vechi;
   Vinul Nou, din alte grupe,
   Fermentand alte perechi,

   Legamantul Nou, invie,
   Ca in Cer si pe Pamant,
   Ca un Rau de apa Vie
   Prinzand Tineretul Sfant…

 103. Vad ca cei mai multi din cei ce au scris aici ar face „crima” pentru cultul pe care il are.

  Dar va pun si eu o intrebare ? Dumnezeu ce cult are, ce religie are ? A lasat oare Dumnezeu religii si culte ?

  Oamenii sunt separati si despartiti de culte si religii. Daca fiecare ar vorbi doar despre Hristos si nu despre cultul si religia lui, atunci am vorbi cu totii aceeasi limba.

  „Taina faradelegii” despre care se vorbeste tainic in 2 Tesaloniceni 2, este tocmai aceasta…. aparitia RELIGIEI. Scrie aici ca „omul faradelegii” se inalta mai presus de tot ce se numeste Dumnezeu si ca se va aseza in Templul lui Dumnezeu, dandu-se drept Dumnezeu. Si asa au aparut preotii, papa, pastorii, episcopii….autoritatile.

  In Biserici nu trebuie sa existe autoritate. Nimeni nu trebuie sa fie stapan si autoritate peste fratele sau, singura autoritate trebuie sa fie Dumnezeu si Isus Hristos.

  „Isus i-a chemat la El si le-a zis: „Stiti ca cei priviti drept carmuitori ai Neamurilor, domnesc peste ele, si mai marii lor le poruncesc cu stapanire.Dar intre voi sa nu fie asa. Ci oricare va vrea sa fie mare intre voi sa fie slujitorul vostru; si oricare va vrea sa fie cel dintai intre voi sa fie robul tuturor. Caci Fiul omului n-a venit sa I se slujeasca, ci El sa slujeasca si sa-Si dea viata rascumparare pentru multi!” (Marcu 10:42-45)

  „Nu faceti nimic din duh de cearta sau din slava desarta; ci, in smerenie, fiecare sa priveasca pe altul mai presus de el insusi. (Filip.2:3)”

  „Aveti aceleasi simtaminte unii fata de altii. Nu umblati dupa lucrurile inalte, ci ramaneti la cele smerite. Sa nu va socotiti singuri intelepti. (Rom.12:16)”

  Oricine se inalta mai presus de fratele sau este omul faradelegii, fiul pierzarii, potrivnicul care se inalta mai presus de tot ce se numeste „Dumnezeu” si se da drept Dumnezeu.

  2 Tesaloniceni 2
  1. Cat priveste venirea Domnului nostru Isus Hristos si strangerea noastra laolalta cu El, va rugam, fratilor,
  2. sa nu va lasati clatinati asa de repede in mintea voastra si sa nu va tulburati de vreun duh, nici de vreo vorba, nici de vreo epistola, ca venind de la noi, ca si cum ziua Domnului ar fi si venit chiar.
  3. Nimeni sa nu va amageasca in vreun chip; caci nu va veni inainte ca sa fi venit lepadarea de credinta si de a se descoperi omul faradelegii, fiul pierzarii,
  4. potrivnicul care se inalta mai presus de tot ce se numeste „Dumnezeu” sau de ce este vrednic de inchinare. Asa ca se va aseza in Templul lui Dumnezeu, dandu-se drept Dumnezeu.
  5. Nu va aduceti aminte cum va spuneam lucrurile acestea, cand eram inca la voi?
  6. Si acum stiti bine ce-l opreste ca sa nu se descopere decat la vremea lui.
  7. Caci taina faradelegii a si inceput sa lucreze; trebuie numai ca cel ce o opreste acum sa fie luat din drumul ei.
  8. Si atunci se va arata acel nelegiuit pe care Domnul Isus il va nimici cu suflarea gurii Sale si-l va prapadi cu aratarea venirii Sale.
  9. Aratarea lui se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne si puteri mincinoase
  10. si cu toate amagirile nelegiuirii, pentru cei ce sunt pe calea pierzarii, pentru ca n-au primit dragostea adevarului ca sa fie mantuiti.
  11. Din aceasta pricina, Dumnezeu le trimite o lucrare de ratacire, ca sa creada o minciuna,
  12. pentru ca toti cei ce n-au crezut adevarul, ci au gasit placere in nelegiuire, sa fie osanditi.

 104. De ce mi-ati cenzurat mesajul ? de ce nu l-ati redat in intregime ?

  • Pentru ca nu putem aproba pentru spatiul public:
   1. Acuzatii fara argumente si dovezi;
   2. Formulari defaimatoare care nu se incadreaza in limbajul cerut de Biblie;
   3. Un mesaj lipsit de dragoste care nu are in vedere o critica mai constructiva.
   Crezi ca n-avem dreptul sa cenzuram?

 105. Mircea B.

  Am cunoscut indeaproape multe lovituri sub centura, pline de lasitate, date liderilor crestini adevarati din diferite culte neoprotestante atat inainte cat si dupa’89.
  Pe vremea comunismului securistii loveau in lideri prin conducatorii cultelor, fortati prin varii motive.
  Acum conducatorii cultelor de ce nu-si apara liderii improscati cu Ion Pop-escuri ?
  Comunismul nu a iesit inca din natia romana.
  Deranjeaza in continuare pe cei de „sus” unitatea in credinta, unitatea in Dumnezeu.
  Fratii Vladimir Pustan in primul rand si Florin Ianovici sunt improscati cu murdarii, pentru ceva ce pericliteaza multe scaune cultice si anume „ruperea gardurilor dintre culte”.
  Miscarea CIRESARII nu are granite cultice, incepe si se termina cu HRISTOS.
  Chiar daca nu sunt penticostal sunt pentru vestirea si convertirea oamenilor pacatosi, nu la un cult, ci la EL.
  ADEVARUL nu are nevoie de aparare!

 106. Ce bine ca plecat Vladimir Pustan din Cult, ca facea Cultul de ras si de rusine cu comportamentul lui, asa este mai bine: el cu internetul, facebook-ul si glumele lui nesarate, iar Biserica cu Domnul. Mustrarea pe intelepti ii face mai intelepti, dar pe unii nu ii ajuta deloc. Fratii l-au mustrat de multe ori, dar el in loc sa se pocaiasca, isi vedea tot de drumul lui. Domnul sa il binecuvinteze, dar e mai bine asa !!!

  • Bujorel Lucaci

   Cultul penticostal s-a facut de ris de la infiintare. Ca sa-l ponrgreasca pe Bradin citiva pastori i-au dat de baut unei persoane si apoi au pus-o sa scrie o scrisoare denigratoare pe care au trimis-o lui Bradin. Dupa ce si-a revenit din betie, persoana care a scris scrisoarea s-a dus la Bradin si si-a cerut scuze.

 107. ATENTIE
  Toti cei care ganditi ca e mai bine sa se rupa cultele si sa fie o singura religie ganditi deja asa cum NOUA ORDINE MONDIALA vrea sa ganditi.
  NU E BINE FRATILOR.
  Cand toata lumea vom avea o singura religie atunci sfarsitul e aproape,de ce sa fii tu cel care aduce NOAUA ORDINE MONDIALA?
  Iubesti un om care a si gresit si nu se nici caieste e gresit.
  A ca voi condamnati pe cei din cult nu inseamna ca dati si voi cu piatra?
  Numai sa nu se atinga nimeni de PUSTANUL VOSTRU ca sunteti in stare sa vorbiti pe toti de rau numai pustan e bun
  Nu e bine ceea ce faceti.
  Daca pustan a gresit voi il sustineti asta insemna ca sunteti partasi cu el la pacatele lui.
  Ok incurajati in continuare NOUA ORDINE MONDIALA si o vedeti unde o sa ajungeti voi.
  Pustan o sa mai faca si alte greseli ca de o vreme incoace tot face apoi o sa rad eu de voi toti sustinatorii raului.

  • Bujorel Lucaci

   „Daca pustan a gresit voi il sustineti asta insemna ca sunteti partasi cu el la pacatele lui”. Daca cei ce-l sustin pe Pustan sint partasi la pacatele lui, ce se intimpla cu cei care nu-l sustin? Cei ce sustin cultul penticostal nu se fac partasi pacatelor comise de cei din frunte? Care este principiul biblic ce guverneaza gindirea ta, Toata Tara? De unde pina unde aceasta „teologie”? Ce are a face „NOUA ORDINE MONDIALA” cu acest caz? Pur si simplu ma crucesc de atita ignoranta si analfabetism biblic. Cu atitia doctori in teologie care sint in cultul penticostal gindirea ta ar trebui sa fie matura nu copilareasca. Cu asemenea ginditori cultul penticostal are un viitor luminos.

  • Bujorel Lucaci

   „Pustan o sa mai faca si alte greseli ca de o vreme incoace tot face apoi o sa rad eu de voi toti sustinatorii raului.” Cita dragoste frateasca! Pur si simplu sint coplesit.

 108. ˝ORADEA˝ , ˝BUCURESTI˝ ETC , postarile aceluiasi (poate sincer in ignoranta lui) … nici nu stiu cum sa-i spun, ….penticostal cred.
  Eu sunt membru in cultul acesta si incep de ceva vreme sa nu mai fiu asa de convins ca ma reprezinta cum ar trebui… . Da frate, spunea cineva ca ar fi un club…. cam asa pare. Despre fr. Pustan am auzit de multa vreme(ani) de la pastorul nostru ca ar fi ˝impostor˝, ˝neserios˝ … si altele pe care nu mi le amintesc exact si nu vreau sa spun minciuni. Cert este ca invidiosi pe eficienta lucrarii Domnului prin fr. Pustan(prin comparatie cu a lor) a trezit ia ghiciti ce … invidieee.
  Personal cred ca i s-a pregatit debarcarea mai demult si nu-i inteleg pe cei sinceri (cred ca mai sunt) din conducerea cultului care au acceptat asta …. Pe cei care-si ˝pastoresc˝ adunarile in acelasi fel i-as putea intelege , au ajuns si la nivel de adunare sa-si creeze un fel de club cu care daca nu esti de acord devii un paria intre frati si ce ma doare este atitudinea celorlalti.
  Miscarea neoprotestanta tocmai prin combativitate si nesupunere (cu argumente) s-a remarcat intre cei ˝majoritari˝ . Pastorii de azi s-au asezat pe scaune caldute, nici nu se mai pun la votul adunarii, isi selecteaza cu atentie comitetele, elimina sistematic pe cei de alta parere, nu promoveaza potential concurenti(in special pe cei haruiti) si implicit ii promoveaza pe incompetenti, privesc slujba ca pe un serviciu la care te duci(si in virtutea acestui fapt nu simt vinovatie pentru deciziile discutabile) … cred ca le-ar sta mai bine in politica unde pentru astea esti chiar apreciat.
  Sus fruntea Frate Pustan, Frate Ianovici, Frate Hututui etc astea au fost dealungul istoriei si vor mai fi… nimic nou sub soare.
  O atitudine limpede si ferma din partea lor impotriva tendintelor destrabalarii promovate de guvern si Europa ,in general, nu vezi…… s-au imprietenit cu autoritatile locale compromitandu-se pentru locuri de biserici si altele si isi etaleaza fara rusine si lasitate prieteniile politice chiar pe la amvoane .
  Poate asa vreau eu sa vad lucrurile, poate ma insel…in adunarile voastre cum este ???

 109. Frate Vladimir Pustan sunt „ortodoxa” dar respect din toata inima pozitia d-voastra fata de invatatura care o dati despre DUMNEZEUL NOSTRU MARE.
  E greu sa fii judecat pe nedrept dar bucurate frate caci” FERICIRILE „DIN CARTEA SFANTA VA APARTIN.
  Va iubesc in numele Domnului.
  Sunteti binecuvantat !

 110. Vladimir Pustan –

  Nu il cunosc in mod personal, dar ceea ce am constatat din majoritatea predicilor lui pe care le-am ascultat, este ca pare a fi un om care gandeste cu capul pe umeri, si nu permite altora sa gandeasca in locul lui.

  Oameni de genul acesta intotdeauna s-au deosebit de ceilalti, lucru care a condus de cele mai multe ori la instrainarea individului unic. Este desfasurarea naturala a lucrurilor intr-adevar, dar oare este corect sa ne instrainam de cei prin care Dumnezeu arunca adesea lumina asupra cuvantului Sau in inimile noastre, ca sa-l intelegem?

  Ar trebui sa fim mai atenti…Cu atat mai mult avand in vedere faptul ca fiecare suntem direct raspunzatori inaintea Lui Dumnezeu, si nu inaintea unei organizatii de oameni.care se pare ca s-a impotmolit de-a binelea in propriile reguli….dar bineinteles, nu este indeajuns….acum sunt impotmoliti cei care cu adevarat inaintau lucrarea Lui Dumnezeu, un lucru clar demonsrabil in cazul Pastorului Vladimir Pustan.

  Cu cat ma uit la caracterul Lui Isus i-mi dau seama ca Acesta pe langa faptul ca si-a dovedit divinitatea, a fost un adevarat revolutionar care a adus poporul inapoi catre inima Tatalui, inapoi la esenta lucrurilor..Dragostea de Dumnezeu si de aproapele, care fusese pierduta in invalmaseala regulilor umane, ajungand sa intunece mintile oamenilor si sa-i instraineze de Dumnezeul Vietii. Isus, modelul ultim… implinitor al cuvantului scris si ascultator de Dumnezeu, nu de oameni.

  Cateodata ne trezim ca ne impotrivim Lui Dumnezeu (care nu poate fi sablonat de mintile finite umane, decat de El insusi). In final, s-ar prea putea ca cei instrainati sa fim noi insine…si nicidecum fratele Pustan. Precum spunea Isus insusi, ‘pomul il poti cunoaste dupa roade’. Sa ne uitam la roada acestui frate, si nu la zvonurile barfitoare care nu fac altceva decat sa strice unitatea.

  Doar Dumnezeu cunoaste inima omului, si va testa roada fiecaruia. Pana in prezent, din cate observ asa zisul ‘razboi’ intre acest frate si Cultul Penticostal, pare a fi nefondat (cel putin pentru cei care folosesc ratiunea). Daca intr-adevar exista un motiv bine intemeiat pentru care ar trebui sa ne ferim de fr. Pustan, atunci ar trebui sa il stim concret, daca se poate sa fie dovedit sau marturisit. Daca nu, atunci sa lasam ‘lucrurile de nimic’ si sa trecem la lucru. Sa incepem a construi…nu a darama.

  Cum poti sa spui ca Il iubesti pe Dumnezeu pe care nu il vezi, dar pe aproapele tau pe care il vezi, il urasti? Dragostea de Dumnezeu este intotdeauna Demonstrata fata de aproapele meu, care poarta in el chipul si asemanarea Celui ce l-a creat.

  Chiar daca fr. Pustan este vinovat de un comportament ‘incompatibil cu pozitia de slujitor’, acest lucru ar fi trebuit tratat si rezolvat ca atare, in toata discretia, de catre Cultul Penticostal. Nicidecum difuzat si speculat international, inainte de vreme. Aceasta o consider a fi barfa in toata regula…Un pacat, o rusine pentru intelectul crestinesc, si pentru toti cei care sustin ca Ii apartin Lui Dumnezeu!

 111. POPOR ROMAN
  Sa ne fie de inteles,omul este om si cade,Pustan a cazut in pacat si noi cei care vrem sa il sustinem nu putem sa spunem ca e nevinovat pentru ca nu avem dovezi.
  A ca prin predicile lui noi il placem pe Pustan e una ,dar viata personala nu o cunoastem niciunul care ii tinem apararea.
  Noi trebuie sa il iubim pe Pustan in continuare dar sa uram pacatul,fie el PUSTAN .
  Daca o comisie de pastori plina de dovezi impotriva lui Pustan a hotarat pedepsirea pacatului prin excluderea lui Pustan din Cult de ce noi am fi mai destepti si am spune ca noi avem dreptate dand cu piatra in cultul penticostal.
  FRATILOR sustinerea noastra pentru PUSTAN a mers prea departe.
  Dragi romani cand ajunji intr-o pozitie inalta cel mai greu e sa te mentii,,,e uitati ca PUSTAN nu sa mentinut a gresit si a fost pedepsit.
  Asa trebuie nu mai poti predica si in acelasi timp sa si ai o viata dubla
  Sper ca toti fanii lui pustan sa intelegeti ca exageram cu sustinerea pt pustan

  • as prefera ca acuzele probate sa fie facute public oricat de dureroase ar fi ele, pentru ca altfel creeaza suspiciune in dreptul comisiei si a tot taraboiului astuia (care dauneaza foarte grav lucrarii lui DUMNEZEU, cel putin asa cred eu)

 112. Dar de Tapos asistentul personal a lui Pustan chiar nimeni nu zice nimic ca a musamalizat si a stiut totul ba chiar i-au fost puse toate dovezile de cei de la Oradea in fata si el a zis asa : ca pana la moarte merg cu Pustan stiti de ce ? ca este platit gros de nenea Pustan […] DE CE VA MINTITI BISERICA , DE CE VA MINTITI BISERICA , DE CE VA MINTITI BISERICA – TOTI ASA ZISII SLUJITORI DE ACOLO O SA PLATITI INAINTEA DOMNULUI CU VARF SI INDESAT !

 113. Domnul sa te intareasca frate pustan si familia inteleg foarte bine prin ce treci

 114. sa ne pocaim cu totii impreuna cu fratele pustan el.Domnul stie tot ce facem noi toti in ascunsul inimii noastre oare acei oameni au analizat asa usor aceasta situatie au fost foate invidiosi pe fr.pustan si l au eliminat ca unul mai tare ca el nu era,cred ca fr,pustan a gresit in multe randuri si faptul ca la atatea acuze el acuza am semne de intrebare

  • intreaba copii strazii din Oradea, despre PUSTAN si vei fi uimit (din pacate neplacut, personal am discutat cu ei), cat despre cei din conducere, nu cred ca am mai bune laude ci regrete, dar pocainta este personala ca si raspunsul inaintea lui DUMNEZEU pe care il preamaresc neincetat. AMIN

 115. Vladimir este un om deosebit de inteligent – a devenit prea popular si o amenintare pentru dinozaurii din administratie care se simt amenintati de charismaticul profesor pastor… Ma rog pentru el si familia lui ca sa-si pastreze energiile spirituale intacte pentru Christos.

 116. Asa-I.. , probabil ca a gresit in multe feluri .
  Arhitecti buni si mai putin buni ,constructori , amatori , foarte buni , extraordinari .
  Cei ce-l acuza pe Vladimir P nu au construit nici macar o coliba de paie .
  Si il acuza pe Vladimir Pustan ca la et 55 se vede ceva neobisnuit .
  Nu-i cunosc pe cei ce-l acuza… ,forme ….si metode tip sinedriu ..TIPIC de a conduce ,

  organizare sinod, seamana intr-adevar cu un tribunal eclesiastic catolic , de obicei au fost

  sunt si vor ramane in anonimat . nu aplica metoda lui Cristos .
  Domnul l-a folosit pe ecest frate sa ma readuca pe calea sa la 33 de ani .Acum am aproape 40 .
  Il cunosc personal pe fr V P , si stiu ce vorbesc .
  Domnul il va face mai tare ….apoi la vremea Lui il v-a inalta acolo sus in ceruri .
  Nu vreau sa jignesc pe nimeni …sunt foarte fini avcesti domni , insa fratele Pustan nu s-a

  ferit sa spuna adevarul complet care pare tosc si ca un baros…dar care ramane adevar

  …Protocolul este sa fii moral ,,, si cu asta sunt de acord si homosexualii . satana ne cere sa

  fim morali ,,,Dumnezeu insa sa fim sfinti ,…Chiar daca mai cadem ( ca numai sfintii cad )
  Oameni morali nu cad , este conditia lor .de la 0 cm inaltime nu cazi,…. ramai moral.
  Multumesc Domnului pt frati ca si Vladimir Pustan CARE MAI CAD ,ma identific cu ei, sunt

  aproape.
  Cei buni , morali ,care conduc , organizati , cu statutele mai importante ca Scriptura, sunt

  departe , nu-i cunosc , sunt reci , aud ca dau verdicte si-atat.

 117. ar fi bine sa lasam judecatile!
  eu unul nu vreau sa judec nimic pt ca nu am nicio dovada cu care sa-l incriminez sau sa-l apar pe fratele Pustan!
  consider ca Dumnezeu va face dreptate (daca n-a facut) si in acest caz!
  noua ne ramane doar atat: ,, Rugati-va unii pentru altii”
  Dumnezeu sa va binecuvanteze!

 118. 2.,, Motivul de baza care a determinat hotarârea suspendării din slujba de pastor constă în abateri grave, repetate, de ordin moral și spiritual,,

  Am senzatia ca moralitatea a devenit mai importanta ca spiritualitatea .
  […]
  si l-au urat pe Cristos ..,,Odata venita lumina in lume , oamenii au iubit mai mult intunericul ,,
  Cei mai multi nu cauta adevar , cauta slefuiala cu pasla fina .
  Stiu ca VP nu-i genul de om sa faca asta , cade greu pentru cei ce asteapta mangaieri pe spate .
  In adevar se poate acuza : pt ca nu respecta protocolul
  Se poate acuza pt alte manifestari , ca nu sta teapan in fata amvonului , si sa miste doar mandibula ,
  Se poate acuza ca misca mainile ,
  Se poate acuza ca atinge generatia tanara
  Se mai poate acuza ca n-are cont pe Facebook
  Se poate acuza ca o fi atins amvonul prea tare cu mana
  …………………………………………………………………………….
  Se mai poate acuza ca s-a numit gunoi atunci cand nu-l cunostea pe Cristos …lucrul asta nu se spune mai ales daca esti pastor .
  Se mai poate acuza ca atinge teme dubioase din Scriptura , pudice.

  Poate ca nu se potriveste cu tabloul penticostal .
  Poate ca Domnul l-a trimis si i-a cerut sa fie dubios in felul acesta ca sa-i probeze pe cei ,,BUNI,,

 119. Gresala pe care a facut-o cultul penticostal va atrage consecinte majore atat la nivel de cult cat si in lumea evanghelica din romania , seamana perfect cu ceea ce a facut in urma cu ceva ani cultul ortodox cu sfantul ardealului Arsenie Boca – Nu pot sa va spun decat atat Vladimir este viu si inca mai puteti repara ceva. Ceea ce nu stiti voi este ca sfintii sunt a lui Dumnezeu si nu ai vostri asa ca sa nu va treziti ca luptati impotriva Lui – vezi Fapte 5:39

 120. Consider ca nu ajuta nimanui ca un pastor ca fr pustan sa fie dat afara din cultul penticostal fara nici un motiv intemeiat , am vazut si cateva avertizari scrise de cei de la cult la adresa lui cu ceva timp in urma si cred ca nu au fost facute cu dorinta de a fi exclus ci cu dorinta de a se pocai si a se conforma randuielilor . VA ROG NU MAI BLAMATI PE FRATII DIN CONDUCEREA CULTULUI care cu siguranta nu doresc raul nici unui slujitor. Domnul sa il ajute pe fratele Pustan sa se pocaiasca …si sa dea Domnul sa ajungem cu totii mantuiti.

 121. Eugen I. Adam

  Daca lui Pavel i s-a intaratat duhul in Atena la vederea idolilor, drept sa va spun ,si daca a-i fi de piatra si tot s-ar misca straturile milenare de nisip cand vezi si auzi ceea ce se intampla in societatea crestina, cu mult mai mult ca suntem oameni si mai ales cand avem pretentia ca suntem si oameni ai lui Dumnezeu.
  Eu nu fac judecata nimanui , ca nu mi-am terminat studiile in Drept , dar imi voi exprima opinia si indignarea fata de atata fariseism, nedreptate, egoism si ipocrizie.
  Dragi PSD-isti (adica – Penticostali Sigilati cu Duhul Sfant), sau poate doar Social Democrati cu orientari e dreapta , dar traind in stanga; am invatat un lucru! Inainte de orice trebuie sa fim oameni , iar un adevarat om trebuie sa aiba cel putin bun simt ,si daca acesta nu exista , – de Duhul Sfant , ce sa mai vorbim? Ma bucur ca mantuirea noastra nu sta intr-un cult sau in pixul unui lider de cult ,ori a unui pastor judetean , ci prin credinta in jertfa Domnului nostru Isus Hristos,traind Cuvantul lui Dumnezeu.
  Asadar, dupa ce am citit comentariile , am ramas impresionat de atitudinea certa a intregii Biserici din Beius – Sfanta Treime, Domnul sa va binecuvanteze! Sunteti un model pentru bisericile din Romania! Cele mai multe biserici si slujitori au o atitudine pasiva spunand: – Si noi vedem ce se intampla, dar ce sa facem?!
  Nu va indemnam la dezbinare, dar va indemnam sa luati si sa aveti atitudine activa. Nu ma surprinde faptul ca batranii (inteleptii) cultului penticostal, cei care conduc destinele acestui cult, dau ordonante de urgenta peste noapte.Au de unde invata :-) ,doar traim in Romania! Nu trebuie sa mi-i se spuna ce a facut fratele Pustan,caci se vede pe tot mapamondul .Oamenii il iubesc ; cei din tara si strainatate ii sunt alaturi. Are o slujire aparte si asta il face diferit. Suficient de modest pentru lume,destul de nebun pentru Dumnezeu.
  Imi placi frate Pustan ! Pastreaza modestia, dar traieste „nebunia”. Eu il cunosc pe fratele Pustan -poate va intrebati de unde?! Dupa roade,dragilor!
  Intrebarea mea pentru cei din coloana vertebrala a cultului Penticostal : „Ce ne facem cu acei slujitori care au invadat politicul, au dat buzna in primarii,camera deputatilor,parlament; au promovat campanii electorale , au facut din amvoane o rampa de lansare politica, au pus oamenii unii impotriva altora,au produs dezbinare . Nu sunt cazuri izolate , e plina Romania de astfel de situatii.
  Stiu! Sunteti gata sa-mi dati o replica . Vreau sa va ajut si sa va amintesc ca Iosif nu a ajuns prim-ministru in Egipt pentru ca a fost pe listele de la P.N.L sau P.S.D , ci pentru ca cei din jurul lui au vazut ca in el e Duhul Dumnezeului celui Viu. Deasemenea , Daniel nu avea pozitia a III-a in Babilon pentru ca a candidat la alegeri , ci pentru ca in el s-a vazut statutul de slujitor al lui Dumnezeu.
  Acum faceti voi diferenta:Pustan a adunat oameni , iar ceilalti pe care ii putem gasi pe net( filmati -fie de PRO TV, fie de ANTENA) au razvratit pe oameni, punandu-i unii impotriva celorlalti. Uitati-va si vedeti ce sustinatori a avut pastorul Movila -zis regele locomotivelor – la alegerile parlamentare din Diaspora USA . El este cautat de Interpol , dar sustinut de granzii cultului Penticostal. Am citit ,cum unii scrisesera : ” Sa va fie rusine!” -eu nu am sa fac asta ,pentru ca stiu ca nu o aveti! Daca Romania are baroni locali , si cultul Penticostal are baronii lui ; nu dau nume , dar voi va cunoasteti si va cunoastem si noi , si stiti mai bine decat mine , ca ce am scris aici , e adevarat!
  Era sa-mi scape! Frate Ceuta,esti un om inteligent ! Mare este „Livadia” Domnului! :-) Iti stiu pozitia si orientarile.In cursul anilor ,ai facut lucruri frumoase si bune , dar mesajul scris catre fratele Pustan a fost o ratacire( cel putin asa sper!)
  Dragi conducatori ai cultului Penticostali, ati pierdut inca un om valoros ! Ati renuntat la cel care v-a iubit, cel care v-a spus adevarul!
  O ultima intrebare: Cine va fi urmatorul?

  […]

 122. Mila Domnului. Nu credeam sa citesc asa ceva ca se intimpla intr-o biserica. Si eu sint crestin baptist si ascult cu multa placere predicile fratelui Pustan care sint in conformitate cu Cuvintul lui Dumnezeu si marturisesc ca invat din ele. Cu certitudine trebuie si biserica sa fie organizata cu o conducere la nivel de comunitate indiferent ce cult este dar sa nu uite cei alesi in functii ca sint slujitori in slujba Domnului si ca vor da socoteala pentru toate deciziile luate. Sa nu uite ca peste scaunele lor este scaunul celui Prea Inalt in fata Caruia nu se pot justifica pentru deciziile luate dupa bunul plac. Nu numele cultului il duce pe om in Imparatia lui Dumnezeu ci credinta dupa modelul: ISUS CRISTOS” Asadar frate Pustan slujeste-l pe Dumnezeu cu toata curatia de inima indiferent de locul unde slujesti si asa cum spune in Maleahi: Si veti vedea din nou atunci deosebirea dintre cel neprihanit si cel rau, dintre cel ce slujeste lui Dumnezeu si cel ce nu-I slujeste; DUMNEZEU SA TE BINECUVINTEZE .

 123. catre ” Om intelept” cred ca […] nu-ti dai seama de cea ce se intampla cu Pustan o sa-ti dau o o idee si daca vrei intereseazate. stii ca, cultul penticostal a fost facut cult pe vremea comunistilor si toti oamenii din cult au fost de comunisti. 1 singura data a castigat cine „nu trebuia” si a fost amenintat cu moarte si a plecat in america pentru a-si salva viata in 1989 este vorba de lazar gog cauta si o sa intelegi cei cultul penticostal citeste cartea „Rascumpararea memorie” de vasilica croitor pt inceput, si cred ca ar trebui sa-ti schimbi nick name ca nu dai dovada de numele ala. Frate Pustan sunt alaturi de tn si impreuna cu familia mea demisionam din cultul penticostal Domnu sa va intareasca!

  • Toti oamenii din cult au fost comunisti? adica toti credinciosii din toate adunarile penticostale raspandite in toata tara? stii tu cati oameni din cult au fost prigoniti la modul cel mai serios de autoritatile comuniste? F bine ca demisionezi din cultul penticostal pentru ca nu aici iti era locul ci in cu totul alta parte

 124. Deci, Pustan a fost dat afara din cult. Adica, a fost decretat ca e vinovat! Vinovat DE CE? Cultul a gresit f tare, trebuia fie sa trateze acest caz cu discretie, fara sa se faca atata valva, fie trebuia spus clar care este acuzatia.
  In nici o instanta nu „paratul” are sarcina sa dovedeasca nevinovatiea, ci instanta trebuie sa dovedeasca vinovatia paratului. In cazul de fata, cultul nu a dovedit nimic! ( sau daca a dovedit ceva, a dovedit cu totul altceva decat ceea ce trebuia)

 125. Egreu atunci cind nu intelegem ca suntem oameni atit noi cit si pustan .A facut greseli pentru ca e om ,dar ceea ce se intimpla acum e doar inceputul , tot ce poarta denumirea de griu trebuie sufocat sa ne uitam in scriptura . Oare ne asteptam ca sa urmeze o mare trezire spirituala? Nu, din ce in ce ne apropiem de venirea Domnului ,iar in momentul acela neghina va fi la PUTERE nu Evanghelia ,asadar cine are curajul sa faca si el ce a facut pustan sa iasa din cult sa renunte la tot sa vedeti cum este , nu te mai suna nimeni toti te ocolesc ,nimeni nu te mai cunoaste ,a spun din experienta , aste foarte greu .

 126. toate aceste invinuiri au plecat din momentul in care Fr. Vladimir a predicat in Biserica Ortodoxa , fapt ptr care s-a dovedit la nivel mondial ca Dumnezeu iubeste si Ortodoxi si Baptisti , CDE, reformati , etc … Fratele Vladimir ne invata ceea ce facea pavel odata :” cu iudeul ma fac iudeu , cu grecul grec , doar ca sa il castig ! Domnul sa-i dea putere si sa-l ajute sa meraga mai departe pe cale !

 127. Au vrut sa scape de fratele Pustan pentru ca-i punea in UMBRA pe […] astia de la conducerea cultului.

 128. rugati-va pentru pace! Sprijinit-l pe Pustan caci trece printr-o incercare foarte grea dar rugati-va si pentru cult ca Domnu nostru sa le dea intelepciune!

 129. Ultimele săptămâni au fost săptămâni de jale pentru cei care iubesc lucrarea lui Dumnezeu. Nu voi rosti judecăți legat de dame, dume, as de pică, de păstorire a femeilor mai mult decât a bărbaților … aşa îşi începea Dr. Ioan Ceuţă scrisoarea către Vladimir Pustan. […] pentru acest motiv, Dr. Ceuţă nu are dreptul să vorbească, pentru că este pătat ca mulţi dintre liderii penticostali. Atenţie Dr. Ceuţă, nu este bine ce faci !!!

 130. Nici unul din conducerea penticostalismul romanesc si diaspora nu se ridica la nivelul acestui om al lui Dumnezeu !!!!

 131. Sunt ortodoxa si sunt alături de dumneavoastră vreau să vă transmit din tot sufletul respectul si pretuirea mea pentru felul in care reusiti să faceti cunoscută BIBLIA tuturor oamenilor!

 132. vaduva tony

  Sant sigur ca vladimir pustan este gura lui dumnezeeu pe pamant. Dumnezeunne vorbeste prin oameni ca el. Dumnezeu va face in asa fel incat il vom put3a asculta din nou pe acest om care este nevinovat

 133. foarte bn frate pustan si io va sustin

 134. pahome aurel

  Domnul sa va binecuvinteze si sa va ajute sa treceti si peste valul acesta

 135. […] A fost predicatorul meu preferat. Credeti ca nu ar fi avut macar un sustinator in cult care sa-l apare daca era curat? A fost suspendat in unanimitate… Am invatat sa nu ma mai incred in om, sa nu mai bag mana in foc pentru nimeni. Lucrurile de care este acuzat se fac in ascuns, e normal sa nu stie toata lumea si sa nu aiba toata lumea probe si dovezi. Daca nu vreti sa il vedeti vinovat, mai bine adoptati o pozitie neutra. Pana la urma si marele imparat david a cazut…Cultul mi se pare ca vrea sa nu faca galagie mare si din cauza asta nu spune lucrurilor si mai pe nume. Poate ar fi trebuit sa o faca pentru ca asa toata lumea se revolta pe cult. […]

 136. Domnul sa te binecuvanteze frate Pustan ai facut cea mai buna alegere

 137. da bine ca penticostalii astia de la Sibiu cu regi incoronati la capataiul mortului,CIOABA ii cheama parca,apar la televizor cu lucruri super de nerusinate da ei au voie sa duca penticostalismul in rahat……in ceea ce il priveste pe pastorul Pustan ,ei ,asa ceva……da….ar fi bine Pustan daca a-ti citi asta:pe engleza este asa////new levels,new diavols/// adica putem spune cu cat esti mai puternic in credinta cu atat mai mult se lupta satana sa te distruga!!!!!!!!!!!!este fara discutie un plan marsav al satanei care loveste fara mila in cei care prezinta un pericol pt cel rau,dar vestea buna de tot este ca Dumnezeu este MAAAREEE si va ingadui doar cat doreste EL in aceasta cauza si totul spre slava LUI,MAAAREEE atentie la aceasta lucrare pt ca EL ne spune clar:////De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său.///// atentie:este vorba despre /////TOATE///// nu doar despre ////unele///// lucruri,Dumnezeu este foarte precis in ceea ce ne spune si EL nu greseste NICIODATA!!!!!!prietenul adevarat este acela care intra cand toti ceilalti ies…….luati aminte pastore……pt ca dvs sunteti un slujitor important pt Domnul nostru care nu se joaca,nici nu are vacanta sau concediu,EL stie intotdeauna ce se intampla si de ce si finalul intamplarii…….

 138. […]
  Tin sa multumesc conducerii cultului penticostal pentru caterisirea pastorului Vladimir Pustan. Prin decizia d-voastra , ati redat libertatea (cel putin o parte) unui adevarat copil a lui Hristos.
  Prin predicile lui Vladimir Pustan , Dumnezeu ma tine pe linia de plutire.
  Ca si mine sunt mii si mii de persoane , care n-au o ravna catre Cuvantul lui Dumnezeu , care n-au o viata ordonata , dar care cauta(voit sau nu) linistea interioara.
  Predicile lui Vladimir Pustan sunt apa pentru un suflet insetat.
  Si cu Vladimir Pustan , ati procedat exact in acelasi fel cum ati procedat pe vremea voastra , a comunistilor .(pt ca si pe vremea comunistilor si azi conducerea cultului este controlata de „securisti” , unii de drept, altii de fapt).
  Cine crede ca Vladimir Pustan e altceva decat un om , este naiv .
  Dar este un om prin care Dumnezeu a gasit cu cale sa vorbeasca celor insetati , ca mine.
  Chiar daca ar fi cazut Vladimir Pustan , si ar fi facut tot ce ati spus , aveati obligatia sa-l ajutati si sa-l iertati.
  Cineva a afirmat :” daca neamul romanesc nu va primii …. , Dumnezeu va lua aceasta lucrare si le va trimite o lucrare de ratacire!”
  Sper sa nu fie valabil si pentru cultul penticostal.
  Deci, din partea unui ortodox „cu numele” , multumesc lui Dumnezeu pentru modul lui de lucru neinteles de cele mai multe ori.
  (in cazul de fata , oferind libertatea unui om chiar prin „calaii” sai)

  Inchei cu salutul vostru predestinat : „PACE!”

 139. Cu prima ocazie de vizita in Ro doresc sa-l aud live. Dupa tot scandalul in care a cazut capcana, Pustan e folosit tot mai puternic de Domnul. Il ascult aproape fiecare duminica, nu sunt numai vorbe. Ascultati si trageti concluzii. Doctrina si invatatura ii sant curate si prezenta ungerii, cred ca atarna mai mult decat niste cuvinte.

  Dumnezeul Suveran, smereste pe cine vrea (sau pe cine trebuie) cu un scop precis si fara gres. Important este ca lovit fiind, Pustan s-a ridicat, si merge mai departe.

  Inchei cu vorba unia „noi santem liberi ca inca nu ne-au prins” (adaug, nu ne-a prins potera, fiscul, cultul , sotia, sotul, Dumnezeu si continuati dv….; apoi incercati sa mai judecati pe altii).

  Ideea este, ori judeci totul drept, ori las-o balta; deoarece nu tu ai inventat fariseismul, te-nbeti doar cu apa rece, oricine ai fi si judeci cu partinire. Stiti de ce judecata a avut parte preotul Eli? (saracul Eli, fii lui furau carnea din jertfe, le furau si pe fete la figurativ, etc).

  Fiti iubiti, insa ve-ti fi iubiti, doar iubind si judecand drept.

 140. Cred ca, daca Vladimir Pustan si-ar depune candidatura la alegerile prezidentiale ,ar fi invingator din primul tur.

 141. prodigal son

  E foarte simplu. E partas la aceeasi ocara cu cea a Domnului nostru, Isus Hristos. Si rasplata fr. Pustan va fi pe masura. Cred ca e un mare har sa suferi pentru Isus.

  • Nu ai citit niciodata:”Cinstiti pe maimarii vostri” sau „Ascultati de mai marii vostri si fiti-le supusi, caci ei privegheaza asupra sufletelor voastre, ca unii care au sa dea socoteala de ele; pentru ca sa poata face lucrul acesta cu bucurie, nu suspinand, caci asa ceva nu v-ar fi de niciun folos. (Evr.13:17)” deaceea :”Nu judecati dupa infatisare, ci judecati dupa dreptate.” (Ioan.7:24)” este f posibil ca omul Pustan sa se incadreze aici:” Insa oricine aude aceste cuvinte ale Mele, si nu le face, va fi asemanat cu un om nechibzuit care si-a zidit casa pe nisip.A dat ploaia, au venit suvoaiele, au suflat vanturile si au izbit in casa aceea; ea s-a prabusit, si prabusirea i-a fost mare.” sau aici: „lucrarea fiecaruia va fi data pe fata: ziua Domnului o va face cunoscut, caci se va descoperi in foc. Si focul va dovedi cum este lucrarea fiecaruia. Daca lucrarea zidita de cineva pe temelia aceea ramane in picioare, el va primi o rasplata.Daca lucrarea lui va fi arsa, isi va pierde rasplata. Cat despre el, va fi mantuit, dar ca prin foc. „

   • „Cinstiti pe maimarii vostri”?…Cine sint acesti „maimari”?…Care sunt scopurile „maimarilor”? Cine le-a dat autoritatea sa fie „maimari”? …Cine si cum trebuie sa fie „maimarii”?…Oare, Cel ce alege „maimarii”,nu trebue sa fie Dumnezeu?…Oare,nu „ungerea” Duhului Sfint desemneaza „maimarii”?…Unde se manifesta puterea ungerii duhovnicesti la „maimarii” cultelor?…
    Fiti binecuvintati.

    • Da, fa te rog un exercitiu de credinta si adreseaza-i apostolului Pavel, direct aceste intrebari, fii dragut…si spune-ne si noua ce ti-a zis.Poate ca Domnul Isus ii va permite sa-ti raspunda sau iti va raspunde chiar El personal,nu este exclus.

     • Iata ce mi-a „zis”Domnul Isus Hristos:

      „Isus i-a chemat,si le-a zis: „Stiti ca domnitorii Neamurilor domnesc peste ele,si „mai marii” lor le poruncesc cu stapanire.
      Intre voi sa nu fie asa. Ci oricare va vrea sa fie mare intre voi,sa fie slujitorul vostru; sioricare va vrea sa fie cel dintai intre voi,sa va fie rob.
      Pentru ca nici Fiul omului n-a venit sa I se slujeasca,ci El sa slujeasca si sa-Si dea viata ca rascumparare pentru multi.”

      fiti binecuvintati

 142. Din perspectiva mea PASTORUL VLADIMIR PUSTAN na facut nici un rau ca a iesit din cultul penticostal. Vreau sa spun ca religia nu te mantuie cat timp faci ce spune in intregime cuvantul lui DUMNEZEU atunci putem spune ca aceea e biserica lui HRISTOS fiind ea orce confesiune

 1. Pingback: RĂZBOI între Vladimir PUSTAN și Cultul PENTICOSTAL | InfoCrestin | Stiri Crestine | Resurse Crestine | Filme Crestine Online | Biserici LIVE

 2. Pingback: Postare Nr. 1 în Top WP (25.03.2014) | Romania Evanghelica

 3. Pingback: 100 de comentarii la: RĂZBOI între Vladimir PUSTAN și Cultul PENTICOSTAL | Romania Evanghelica

 4. Pingback: Info România Evanghelică – 26 martie 2014 | Romania Evanghelica

 5. Pingback: 200 de comentarii la: RĂZBOI între Vladimir PUSTAN și Cultul PENTICOSTAL | Romania Evanghelica

 6. Pingback: Vladimir Pustan,”victima” anului electoral!? | Family To Family Romanian Outreach

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

%d blogeri ca acesta: