Conducerea Cultului Penticostal nu răspunde enoriașilor


Încă un caz semnalat printr-un comentariu pe blogul Penticostalismul AZI confirmă faptul că cei ce se află în Conducerea Cultului Penticostal nu răspund nevoilor/întrebărilor/reclamațiilor făcute de enoriași. Se pare că acesta nu este un caz izolat, ci un mod de abordare!

Oficialii CP nu răspund la solicitările oficiale sau online

Un cititor al blogului care se semnează „Străjerul Petrussu” face un apel către cititorii blogului: „Încercați să obțineți un răspuns de la conducerea Cultului Creștin Penticostal din România, cu privire la situațiile de corupție și fărădelegi extraordinare despre care i-am sesizat și informat începând cu anul 2002 Ianuarie 15 prin șefii CPR Cluj, Relu Moldovan și Romu Mocanu și culminând cu alte zeci și sute de scrisori deschise trimise online prin e-mail și express post, care au rămas toate în coadă de pește, blocate și mușamalizate.” Atât această situație cât și altele, printre care subliniem dialogul cu privire la proiectul „Răscumpărarea Memoriei” și Conferințele „Peniel” reflectă o lipsă de comunicare a celor ce se află în Conducerea Cultului Penticostal din România cu enoriașii. 

Cei din Conducerea Cultului Penticostal ignoră nevoile enoriașilor

În comentariu se specifică „Fac de cunoscut tuturor creștinilor de pretutindeni faptul că am încercat timp îndelungat să rezolv această problemă în circuit închis, dar am fost abuzat, neglijat, descreditat și acuzat pe nedrept, fapt care m-a determinat în cele din urmă să ies public și să cer ajutorul fraților mei creștini. Până în prezent nu mulți samariteni miloși am întâlnit, dar!, acest fapt cert mă face să insist și să trag semnale repetate de alarmă cu privire la cauzele declinului și dezastrului care se instalează definitiv în Sfânta Sfintelor, cauze care se văd public în nepăsarea totală de care cei menționați din fruntea CCPR dau dovadă.” Oare este normal să auzim astfel de cuvinte rostite de un enoriaș?  Isus Hristos s-a plecat asupra nevoilor oamenilor: i-a învățat, i-a îndemnat, i-a mustrat dacă a fost nevoie, dar nu i-a ignorat pe oameni! Cei ce se află în conducerea CP au o slujbă de pastorație într-o biserică locală. Dacă virtuțile slujirii biblice nu ne întâlnim în modul de lucru a celor din conducere atunci ar trebui să mai avem așteptări din partea celorlalți care se află într-o poziție de conducere? 

Lipsa unui răspuns e mai distrugător decât un răspuns negativ

Se știe că indiferența este mult mai distrugătoare și mai dureroasă decât ura. Tot astfel ignoranța și lipsa unui răspuns oficial, chiar și negativ, este mai distrugător: „Au trecut mulți ani de zile și Președintele CCPR, Pavel Riviș TIPEI, Consiliu Bisericesc și Comitetul Executiv al CCPR nu vor efectiv să-mi răspundă la multele și repetatele mele scrisori deschise și nici la cele trimise prin express post, cu aviz de primire.” Cert este că scrisorile au fost primite de cine trebuia, lipsa unui răspuns reflectând doar ignoranța…

Iată scrisoarea care a fost trimisă conducerii Cultului Penticostal:

„SCRISOARE DESCHISĂ
CONDUCERII CULTULUI PENTICOSTAL DIN ROMÂNIA
ÎN IMEDIATA ATENȚIE A:
– CONSILIULUI BISERICESC,
– COMITETULUI EXECUTIV
– PREȘEDINTELUI, PAVEL RIVIȘ TIPEI
––––-28-12-2004–––––-

Dragi frați, Români,

Mă adresez din nou vouă, celor care ați fost aleși să conduceți bisericile Penticostale din România, cu dorința sinceră de a vă aminti din nou de acea situație critică care v-am mai adresat-o odată în urmă cu 12 luni, în 05 Ianuarie 2004, situație care am cerut să fie analizată, dezbătută și cercetată atât de consiliul bisericesc cât și de comitetul executiv al Cultului Penticostal care era vizat oarecum în acea situație.

Vreau să știți că scrisoarea trimisă plus anexele care au cuprins în jur de 100 de file, a fost trimisă atât prin poștă (registred post) cât și prin poșta electronică la data de 05/01/2004 către Președintele Cultului, dar foarte interesant că nu am primit nici răspuns și nici cel puțin un număr de înregistrare, deși am insistat mult la Președintele Pavel Riviș TIPEI, care m-a dezamăgit total (…..)”

Oare acesta este doar un caz izolat sau e un mod de abordare din partea Conducerii Cultului Penticostal? Este corect sau greșit? Vi se pare corectă lipsa de atitudine a Conducerii CP vizavi de problemele enoriașilor, față de acuzațiile ce se fac în presa din România și față de anumite proiecte importante în care sunt implicați penticostali, sau îi vizează pe penticostali?

Posted on 10 ianuarie 2012, in Articole, Biserică locală, Blog, Conducere, Dezbatere, Interacțiunea blogosferei, Sistem, Strategie, Viziune and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 32 comentarii.

 1. sunteti intro situatie jenanta frate………SA LE FIE RUSINE……..

 2. SA AJUNS IN ACEST STAGIU CA, O PROBLEMA TREBUIE SA O ADRESEZI UNOR OAMENI DIN LUME SI…. O REZOLVA.SI NOI CEI CE IL REPREZENTAM PE JUDECATORUL SUPREM NU VREM SA ACCTIONAM.RUSINE….RUSINE…..RUSINEEEEEEEE

 3. Problema este mult mai grava….cum de clanul acesta aflat la conducerea cultului a reusit sa schimbe statutul penticostal in care sa se permita acestui presedinte sa candideze mai mult de 2 ori??? Cine citeste sa inteleaga…………………………………………………sunt interese la mijloc …dar nu crestine…va las pe voi sa decideti ce fel de…..

 4. – On Sun, 17/4/11, Strajerul Pettrusu wrote:

  From: Strajerul Pettrusu
  Subject: Presedintelui CPR-Cluj, Aurel/Relu MOLDOVAN
  To: „A. Relu Moldovan” , „A Relu Moldovan” , tehnic @ biserica1.ro, „Episcop Rivis Pavel TIPEI” , „High Bishop Tipei R. Pavel”
  Cc: „Timpul Adevarului” , „Forumul Strajerul” , „Free Press Romania”
  Received: Sunday, 17 April, 2011, 12:57 PM

  SCRISOARE DESCHISA
  PRESEDINTELUI CPR CLUJ – AUREL/RELU MOLDOVAN
  17.04.2011

  Domnule Presedinte,

  Revin in fata dvs cu Adresa/plangerea mea din Martie 2004 inregistrata la Comunitatea Penticostala Regionala Cluj sub nr. 98/9.03.2004. Adresa va fost prezentata personal de catre fratele meu de corp, Victor RUS. Cred ca va aduceti bine aminte ca ati fost iritat de faptul ca fratele meu insista sa-i dati numar de inregistrare. Cu aceasta ocazie ati replicat fratelui meu si subalternului dvs de la registratura, fratele Marin, ca sa le inregistreze!, ca: ” daca dumneavoastra doriti sa tineti un hot in slujba cine ce va poate face!” situatie la care a asistat si fratele Bica Zaharie care era prezent in biroul dvs.

  Cred ca va aduceti bine aminte de intilnirea noastra de pe strada Fericirii 29 Cluj, din biroul dvs (15/Ian/2002), de vizita fratele meu Victor cu acazia inregistrarii adresei mentionate, cat si de reintilnirea noastra in Biserica Penticostala Betania Melbourne, cand am rugat colegii mei din conducerea bisericii sa va opreasca pentru un interogatoriu, ocazie cu care v-ati sifonat negand ca ati fi un infiltrat, membru activ al Serviciilor Secrete Romane plasat cu scop in Cultul Penticostal. Desigur ca in memoriile mele am facut repetate referinte la aceste momente si va puteti reimprospata memoria citindu-le online (Google-Relu Moldovan-Search).

  Obiectivul scrisorii mele deschise de data aceasta este o repunere in revista a situatiilor mele prezentate cu aceste ocazii, situatii care le-ati musamalizat impreuna cu unii colegi ai dvs din Comitetul Executiv al CCPR, care au fost si ei la randul lor informati de faptele dvs.

  Va rog sa revizuiti adresa si anexele adresei 98/9.03.2004 la care inca nu mi-ati raspuns, ocazie cu care as dorii sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari!:

  1.) Ati informat colegii/fratii dvs din conducerea Regionalei Cluj despre adresa si anexele/probele primite cu cazul Presbiterului Petric Ioan?.

  2.) Ati informat colegii/fratii dvs din Comitetul Executiv al CCPR despre aceaste fapte ale acestui Presbiter?

  3.) Ati informat Consiliu Pastoral al CCPR despre situatia creata de presbiterul Petric Ioan si de faptul ca acest presbiter era urmarit penal, i-ati informat de Rechizitoriu lui si de toate probele care vi le-am pus la dispozitie?

  Daca nu i-ati informat pe toti acesti frati din conducerea superioara a CCPR, trebuie numai decat sa va dati demisia din toate functiile care le detineti pentru complicitate la faptele Presbiterului Petric Ioan, la evaziunile si ingineriile lui finarciare si la toate faptele lui penale de care se face acesta vinovat.

  4.) Va rog sa-mi explicati mie si intregii comunitati crestine romane de pe Mapamond!, Cum ati reusit sa propuneti si sa primiti aprobarea, acceptul Comitetului Executiv al CCPR pentru ordinarea unui Presbiter Penal care era in judecata in Tribunalul Gherla. Nu se prezenta la proces, desi avea ordonante de aducere cu forta, dar s-a prezentat sa-l ordinati Pastor Plenipotential asezandu-l in fruntea Bisericii Penticostale nr1 din Gherla?.

  5.) Dupa ce legi, statute si indicatii l-ati ordinat?. Dupa regulile statutului CCPR sau dupa legi, reguli si statute securite, pentru ca nu poate nimeni sa va inteleaga aceasta lucrare de ordinare!

  Va rog sa-mi explicati mie si crestinilor romani de pretutindeni care cunosc aceste situatii, Cine va impins din spate sa faceti aceste acte de terorism crestinesc, sa ordinati presbiter penal si sa-l faceti pastor. Mai mult sa fac plangeri cu sutele daca nu cu miile la conducerea superioara a CCPR si sa reusiti sa-i puneti pe toti la respect ca nu cumva, careva sa va strice grozava lucrare de ordinare si sa se atinga de cel care folosea banii mei ca spaga pentru asi proteza ingineriile si evaziunile lui fiscale.

  Va indemn cu aceasta ocazie!, opritiva atat pe dvs cat si pe Pastorul Petric de la acte de Cult, de a impartii Cina Domnului bisericilor in care activati, pentru ca dupa aceasta somatie, scrisoare deschisa, daca veti mai face acest lucru va veti face vinovat de stiti dvs ce?. Aplicati Matei 5 – 23/24 ca sa nu vina 25/26. M-as bucura daca v-ati recunoaste si pocaii autentic macar acum in ultimul ceas.

  Asa sa va ajute Dumnezeu,
  Petru RUSU
  Melbourne * Australia
  Pettrusu @ gmail.com
  ________17.04.2011________

  http://groups.yahoo.com/group/strajerul/message/6464

  http://groups.yahoo.com/group/strajerul/messages/76

  http://groups.yahoo.com/group/strajerul/message/6671

 5. Pana la urma si tacerea este un raspuns!
  Eu cand am probleme pe care nu le pot rezolva apelez la fratele pastor LUIGI MITOI,garantez raspunsuri sincere si conforme cu Biblia si intr-un timp foarte,foarte scurt
  Daca doriti ca dau o adresa de e-mail

 6. Niciun cult nu raspunde vreunei sesizari!

 7. Pentru un caz devenit public raspunsul este necesar si obligatoriu. Lipsa lui este o sursa de interpretari si derapaje

 8. Redactia Adevarul

  Avem nevoie din nou de mult mai multe glasuri care striga in pustie! Am decis sa fiu un astfel de glas.

  Penticostalii romani nu pot sa-si imagineze cat sunt de manipulati. Sunt pur si simplu manipulati cu Scriptura de cei care in prezent se plimba in toata lumea pe banii lor. Si-au construit averi fabuloase in numele credintei. Acestia sunt cei care ne pastoresc (specific – nu toti, cei mai multi) la nivel de cult si la nivel de biserica locala! Oare acesta este modelul de slujitor pe care l-am primit de la Hristos? Cat de mult se identifica acestia cu Hristos? Treziti-va oameni buni!

 9. situatia este mult mai neagra de cat este prezentata pe acest blog.anumiti oameni sinceri si curati din conducerea cultului sunt in minoritate si li se inchide gura. greseala strejerului este ca mai considera asa zisa conducere a cultului penticostal ca pe o autoritate spirituala si administrativa. sunt mii de situatii mult mai grave nerezovate. mai grav este ca au format un sistem care nu are nimic cu Dumnezeu. si ca sa fii ales si recunoscut in acest sistem trebuie sa te conformezi sistemului. acest sistem formeaza oameni tineri pentru perpetuarea sistemului si ii regasiti in conducerea cultului. singura metoda de a schimba aceata stare este de a le lua acestor ………… banii si puterea. apelati la cei care ii intretin cu bani. stimate strajer esti intr o eroare profunda.

  • Pilda judecătorului nedrept

   Şi le spunea o pildă cum trebuie să se roage totdeauna şi să nu-şi piardă nădejdea zicând: Într-o cetate era un judecător care de Dumnezeu nu se temea şi de om nu se ruşina.
   Şi era, în cetatea aceea, o văduvă, care venea la el, zicând: Fă-mi dreptate faţă de potrivnicul meu.
   Şi un timp n-a voit, dar după acestea a zis întru sine: Deşi de Dumnezeu nu mă tem şi de om nu mă ruşinez, totuşi, fiindcă văduva aceasta îmi face supărare, îi voi face dreptate, ca să nu vină mereu să mă supere.
   Şi a zis Domnul: Auziţi ce spune judecătorul cel nedrept?
   Dar Dumnezeu, oare, nu va face dreptate aleşilor Săi care strigă către El ziua şi noaptea şi pentru care El rabdă îndelung? (Lc. 18,1-7)

   Mai e ceva de spus?

   Poate doar că Iisus se exprimă într-o manieră extrem de incorectă politic. Ceea ce El numește „de Dumnezeu nu se temea și de oameni nu se rușina” în limbajul juridic corect politic se numește inamovibilitate și responsabilitate în fața propriei conștiințe. Eh, parcă altfel sună!

   Și mai e ceva ce se merită spus. Dacă femeia nedreptățită ar fi trăit în epoca noastră, ar fi știut că adevărul juridic nu este același cu adevărul real (principiu talmudo-iezuito-masonic pe care se întemeiază toată „justiția” din zilele noastre) și nu l-ar fi deranjat pe domnul judecător, care este o persoană însemnată, o figură publică, nu e fitecine, să îl deranjeze orice meltean (sau melteancă).

   Oricum, judecătorul nedrept din pilda Mântuitorului trebuie apreciat că a făcut dreptate, măcar și din… comoditate. Cred că ar putea fi un adevărat model pentru mulți confrați de-ai săi din zilele noastre. Dar dacă făcând dreptate într-un târziu este numit totuși de către Judecătorul Hristos „nedrept”, oare cum îi numește El pe cei care, confundând justiția cu procedura, sancționează și dau valoare de lege diferitelor infracțiuni pe care ar trebui să le demaște și să le condamne? Ce pot aștepta de la Judecata lui Dumnezeu, unde vor fi judecați după un singur criteriu: în ce măsură și-au exercitat rolul de adevărați preoți și împreună-păzitori cu Pronia cerească ai ordinii morale în lume (pentru că acesta este rolul metafizic al judecătorului în lume, nu de funcționar al statului)?

   Pentru mulții români care au fost umiliți pe banii lor de un sistem care, dacă ar dispărea, nimeni nu și-ar da seama (în afară poate de cei de la Ministerul de Finanțe), această pericopă evanghelică lasă o urmă de speranță: „Oare Dumnezeu nu va face dreptate aleșilor Săi?”.

   http://mihaisilviuchirila.blogspot.com/2010/02/pilda-judecatorului-celui-nedrept.html

 10. cornel golesie

  Nici nu stiu ce sa mai zic. Abuzuri s-au facut si iniante de 1989. Am descoperit un document eliberat de Filiala Arad in anul 1963. Il puteti vedea aici: http://cornelgolesie.wordpress.com/2012/01/08/cititi-indignati-va-si-va-cruciti/

  Eu vreau sa cred ca n-a fost o regula si au procedat astfel numai in situatia respectiva, dar e strigator la cer. Va rog sa stergeti comentariul dupa ce il cititi. N-am intentia sa-mi fac reclama la blog prin intermediul blogului dvs. Daca credeti ca trebuie sa-l citeasca si altii puteti sa preluati un fragment din articol si sa-i directionati pe cititori spre blogul meu.

 11. Autorul prezentarii subiectului printre altele spune!: Citez,

  „Cert este că scrisorile au fost primite de cine trebuia, lipsa unui răspuns reflectând doar ignoranța…”

  Patitul, spune: Lipsa raspunsului reflecta COMPLICITATEA.

  Este clar ca buna ziua. Am dovedit lucrul acesta si de aceea nu-mi raspund, dar eu voi continua a cere si pretinde raspuns, rezolvare, recuperare, impacare si reabilitare.

  Strajerul este victima lor si isi va face datoria pana la capat!

  Asa sa ma ajute Dumnezeu,
  Strajerul/victima, Petru RUSU

 12. DA FOARTE BINE, SI ADEVARAT VORBESTE D-L LAURENTIU-B, BINE AR FI D-LE PETTRUSU, DACA ATI AVEA PUTEREA SA VA VINDECATI SI D-V CARACTERUL BOLNAV CARE IL AVETI, CA SA NU MAI ACUZATI PE NIMENI, DE NIMIC, SI SA INCERCATI SA VA VEDETI STAREA IN CARE ATI AJUNS, SI DIN CE CAUZA ATI AJUNS ASA BOLNAV, SI SA VA PUNETI IN FATA PROPRIEI – CONSTIINTE, SA FITI RESPONSABIL MAI INTII CU PROPRIA– D-V– VIATA, SI SA NU MAI DATI D-V DISPOZITII CULTULUI-P , CA EI VAU RASPUNS, STITI BINE:? EI NAU CE SA VA MAI RASPUNDA, EI NU VA POT REZOLVA PROBLEMELE– D-V IN JUSTITIE, STITI BINE, D-LE PETTRUSU CA TRIBUNALUL, VA GASIT MINCINOS, IN TOATE DEMERSURILE D-V, ACUM STIM CA NU VA CONVINE, DAR, D-ZEU A FACUT DREPTATE,,,,, D-ZEU NU VA FACE EL DREPTATE ALESILOR SAI,,,,,,????????????????? D-ZEU ESTE DREPT.

 13. Răspunsul meu la urarea domnului P.R.Tipei !

  Posted by redactiaadevarul in Dreptul la replică.

  Pe site-ul “Penticostalismul Azi” am citit o urare, îmbrăcată într-un comunicat destul de oficial, a preşedintelui Cultului Penticostal din România, a “preafericitului” Pavel Riviş Tipei. Citind acest comunicat rece, de o ipocrizie ieşită din comun, lipsit de orice “căldură” sufletească care ar fi fost normal să-l caracterizeze, m-am simţit nevoit să intervin. Iată răspunsul meu la “urarea” dânsului:

  Frumos spus… dar ca pe vremea “tătucului”. Creştinii penticostali nu mai au nevoie de “sloganuri” gen, cel expus de “preafericitul” Pavel Tipei cu ocazia sărbătorilor. Penticostalii în schimb, au nevoie de o schimbare, de o adevărată reformă, la nivel de organizare, care este şi în prezent este de tip bolşevic/sovietic, cât şi din punct de vedere moral. Standardul moral în cult a fost coborât extrem de jos domnule Tipei. Din această cauză apar noi şi noi scandaluri prin bisericile penticostale. Credincioşii sunt din ce în ce mai nemulţumiţi şi revoltaţi de pastorii lor, corupţi şi imorali pe care dvs din păcate, împotriva principiilor Bibliei, îi susţineţi. Ce părere aveţi? Chiar vă interesează subiectul sau vă interesează doar “punga” personală???

  De ce domnule Tipei nu a-ţi luat în considerare demersul Răscumpărarea Memoriei?Nu cumva aveţi ceva de ascuns? Aş tinde să cred că şi azi printre angajaţii dvs din cult ( printre pastori) mai aveţi câţiva activişti ai fostei şi actualei securităţi ai statului.Unii chiar dovedesc aceasta prin metodele prin care îşi manipulează/abuzează/terorizează bisericile, doar pentru aşi păstra un locuşor bun, şi bine plătit, scaunul de pastor şef..

  De ce aţi fost de acord şi de ce a-ţi votat amendamentele la Statutul Cultului prin care pastorului i se atribuie puteri depline în biserică?Chiar nu vă este frică de Dumnezeu?

  Cultul este plin de penticostali ( era să le spun creştini – era prea mult spus) care sunt certaţi cu moralitatea, bunul simţ şi chiar cu legea. “Stupul” PDL-ist din Arad este plin de penticostali. Corupţia şi imoralitatea îi caracterizează. Chiar şi fiul “preafeiricitului” Cultului Penticostal din România, Lucian Tipei ( deputat PDL) fiul preşedintelui Cultului Penticostal, a fost prins, din poziţia sa de parlamentar, votând la două mâini. A votat în locul altcuiva. A apelat la fals şi la uz de fals, votând în locul unei alte persoane chiar în Parlamentul României, simbolul democraţiei româneşti. Pe lângă toate acestea Lucian Tipei a avut prin 2009 grave probleme bancare, şi s-a desoperit că este proprietarul unui restaurant ( vezi aici). Cum se împacă aceste lucruri cu moralitatea creştină, domnule Tipei? În alte state civilizate pentru un asemenea gest, dvs nu mai trebuia să fiţi la conducerea Cultului Penticostal( o demisie de onoare ar fi bine venită, dar oare mai aveţi onoare?) iar fiul dvs demis din funcţia de parlamentar, şi pedepsit în mod public (ca exemplu – cum spune Scriptura) pe linie de cult. Dar la noi este posibil orice.

  În cult se manipulează oameni, sunt abuzaţi de pastorii lor imorali pentru aşi păstra scaunul cu orice preţ, minţiţi, defăimaţi, jigniţi, în cult la vârf se învârt sume enorme, averile celor ce ne “păstoresc – jefuiesc” la nivel de conducere şi a celor mai mulţi pastori au crescut considerabil ( în comparaţie cu ceilalţi membrii care în marea lor majoritate o duc extrem de greu… criza e de vină!?!?) şi domnului Pavel Riviş Tipei îi arde de “sloganuri” şi de urări. Ştiţi foarte bine că anul 2012 va fi unul extrem de greu pentru români ( acest lucru s-a anunţat pe toate canalele media) şi cu toate acestea cu o ipocrizie ieşită din comun ne mai uraţi … de bine???Nu cumva aţi vrut să spuneţi ” Să trăiţi bine!”???

  Domnul Tipei, abţineţi-vă! Nu avem nevoie de urările dvs ieftine!

  Personal, vă cer DEMISIA!!!

  Oare mă aude cineva???

  http://adevaruldesprecultulpenticostal.wordpress.com/2012/01/14/raspunsul-meu-la-urarea-domnului-p-r-tipei/

  • Dumnezeu nu ne cheama la o religie sau vreo organizatie , dumnezeu nu lucreaza cu asa ceva , dumnezeu vrea o relatie personala cu omu., nu va inselati cu cultu sau cu o organizatie.Omul are nevoie de o hrana spirituala sanatoasa nu amestecatura ,

 14. Fratele Tipei a venit la Moisei MM si a ridicat sanctiunea pe care filiala a dato fratelui. Hojda Pavel pentru ca a dat frati din conducerea cultului la politie si la procuratura nu a tinut cont de hotararea luoata aici la filiala si acum avem informati ca vrea sal faca pe acest frate si Prezbiter .Oare este posibil asa ceva semneaza HORJ

 15. Am facut un popas pentru sufletul meu aici!:(click pe link)

  PĂSTORUL VĂZUT DE ALȚII: ÎNGER SAU DEMON
  19 ianuarie 2012 prin cristianionescu 13+1 comentarii

  ( http://popaspentrusuflet.wordpress.com/2012/01/19/pastorul-vazut-de-altii-inger-sau-demon/#comments ) si mi-am postat păsul de mai jos.

  Sunt curios daca victimele pot poposi pentru asi dezvaluii păsul de pe suflet pe blogul pastorului Cristian Ionescu. Nu de alta dar cei mai multi zisi pastori sunt pazitorii si protectorii lupilor „D” nu a oilor din turme.

  Nu-l condamn cu nimic pe pastorul CI, dar incercarea mea va scoate in evidenta ce fel de pastor este si ce-i plac mai mult, lupii sau oile.

  _______________________ pasul postat ____________________

  Fara a incerca sa schimb subiectul, cu ingaduinta dvs va supun atentiei un exemplu in carte se pot proba cele doua identitati, ingeri sau demoni.

  Va rog fiti samariteni milosi, opriti-va linga cel cazut intre talhari, identificatii ranile, talharii care l-au jecmanit/sfasiat si vedeti daca nu sunt cumva pastori proclamati singuri, ingerii si reprezentantii lui Dumnezeu in biserici.

  Va supun atentiei!:
  Pastorii din conducerea Cultului Penticostal nu răspund enoriașilor

  https://penticostalismulazi.wordpress.com/2012/01/10/conducerea-cultului-penticostal-nu-raspunde-enoriasilor/

  _________________________ linkul postarii _________________________

  ((( http://popaspentrusuflet.wordpress.com/2012/01/19/pastorul-vazut-de-altii-inger-sau-demon/#comment-15363 )))

 16. UN RASPUNS PT D-L PETTRUSU, VA SFATUIESC SA NU MAI PRONUNTATI NUME, CA GRESTITI, VA SFATUIESC SA VA MAI INTELEGETI SI CU FRATII D-V, SI O SA VA SPUNA EI TOT ADEVARUL, AR FI BINE SA MAI ASCULTATI SI DE EI, CA VEDETI CE MULT ATI GRESIT, SI ACUM SUFERITI, PE URMELE FAPTELOR FACUTE DE D-V, NATI SPUS ADEVARUL, EII IL STIU FOARTE BINE, NU MAI ACUZATI PE NIMENI, CA SINGUR VATI FACUTO, EII, FRATII D-V AU SPUS, SINGUR VATI FACUT VISE , CARE ERA INPOSIBIL SA VI-SE-N PLINEASCA, ERA NEDREPT, ASA-U SPUS EII, CA NU AVETI DREPTATE, NATI SPUS ADEVARUL, SI ACUM VA COSTA, CEL CE VA INDEMNAT SA FACETI ASA CEVA , ACUM NU VA MAI DA LINISTE//? ISI BATE JOC DE MEMORIA D-V, SI VIATA D-V, IMI PARE RAU CA NU VEDETI, AR TREBUI TOTUSI SA INCERCATI SA VA REFACETI VIATA , TOTUSI MAI GINDITIVA, EU CRED CA D-ZEU VA MAI DA O SANSA, VA SFATUIESC SA NU MAI APELATI LA OAMENI,,,,, CA EI VA DEZAMAGESC, DACA DE-LAN-CEPUT APELATI LA D-ZEU, AZI ERATI FOARTE DEPARTE, SI FERICIT.

 17. MakavRelu, Diversiunile sunt specialitatea ta.

  Fratii mei, de care amintesti mereu peste tot, nu au fost prezenti la nici o intelegere/afacere de/a mea facuta cu Petric. Ceea ce stiu stiu ori de la mine ori de la Petric. Daca ar fi avut ceva de spus ar fi postat online. Petric a insistat mult la ei ca sa-i intoarca impotriva mea dar n-a avut succes. Fratii mei chiar daca ar dorii sa-l sustina pe Petric nu pot spune decat ce le-a spus Petric, ceea ce nu-l ajuta in nici o circumstanta.

  Eu mi-am probat marturiile si acuzatiile care le-am facut la adresa pastorului
  Petric si la sustinatorii lui. Deci vino-ti in fire si nu mai baga fitile eftine, daca poti proba ceea ce spui ai ocazia sa o faci.

  Rog administratorii blogului sa-ti posteze aici pe blog IP’iurile folosite pana acum, dar si cele care le vei folosi in postarile viitoare.

  In mod normal nu ar trebuii sa fii acceptat nicaeri cu diversiunile tale daca nu-ti folosesti identitatea reala. Am facut o colectie cu IP’iurile tale si a satelitilor tai conspirati pe care-i am pe radar.

  Faptele voastre va ajung din urma chiar daca vreti sa va ascundeti identitatile. Strajerul va incorporat urmele!.

 18. De aceea dragii mei eu spun in rugaciunile mele;’pune Doamne in fruntea conducerii tuturor biesricilor oameni smeriti dupa inima Ta,si nu lasa pe cei mandrii si cei nepasatori sa ne reprezinte si sa ne conduca’ este simplu daca ne-am unii in rugaciuni s-ar vedea rezultate concrete nu are rost sa ne tot vaietam ca nu rezolvam nimic numai Dumnezeu ne poate ajuta,amin.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

%d blogeri ca acesta: