Biserica Golgota Hunedoara


Ar fi benefic ca periodic pe acest blog să apară câte o postare care să cuprindă o prezentare generală a unei biserici penticostale române. În acest demers vom continua prin prezentarea Bisericii Penticostale „Golgota” Hunedoara, o biserică frumoasă din România, atât în ceea ce privește clădirea cât și comunitatea.

Biserica Penticostală „Golgota” Hunedoara

Salutul Bisericii: „Dar voi, preaiubiţilor, zidiţi-vă sufleteşte pe credinţa voastră preasfântă, rugaţi-vă prin Duhul Sfânt, ţineţi-vă în dragostea lui Dumnezeu şi aşteptaţi îndurarea Domnului nostru Isus Hristos pentru viaţa veşnică.” Iuda 20,21

Pastor coordonator: Hada Daniel

Pastor asistent: Hada Gligor

Programul serviciilor de închinare:

MARȚI
Rugăciune și Studiu biblic ora 18- 20
GRUP STUDIU BIBLIC ora 20-22JOI-Serviciu DIVIN ora 18 – 20SÂMBĂTĂ
ADOLESCENȚI ora 16-18
ÎNTÂLNIRE TINERET ora 18DUMINICĂ
SERVICIU DIVIN 9-12 și 18-20
Telefon: Pastor coordonator – 0741-069590
Pastor asistent – 0744-631053
Galerie foto:
*Click pe imagine pentru a o vizualiza la dimensiunea maximă.
** Trimite pe adresa de e-mail penticostalismulazi@yahoo.com  fotografii cu biserica ta împreună cu informații ca cele de mai sus. Vă mulțumim pentru colaborare!

Posted on 1 octombrie 2011, in Articole, Blog, Exclusiv, Fotografii, Prezentare BISERICI and tagged , , , . Bookmark the permalink. 5 comentarii.

 1. […]
  Scopul acestui comentariu negativ cu privire la acest fenomen care se intampla in aceasta adunare nu este de a denigra aceasta Biserica sau pe conducerea ei, ci reflecta starea de decadere a unor conducatori din bisericile penticostale, care ar trebui sa fie corecti si drepti in a pune in aplicare Cuvintul lui Dumnezeu in biserica, inaintea Directivelor Consiliului Bisericesc din 2007 care stipuleaza ca, este interzisa producerea, comercializarea si consumul de tutun si alcool in randul credinciosilor penticostali, iar acelora carora nu se supun trebuie luate masurile de rigoare. Masuri de rigoare ? De unde masuri de rigoare, cand aici se petrece tocmai invers si anume: oameni care comit un pacat foarte grav, care nu numai ca este in contradicite cu morala crestina, atenteaza la viata celor ce consuma asemenea produse ( droguri ) in loc sa fi luate masuri impotriva lor de excludere din Biserica, ei sant promovati in slujba de cinste in adunare, in vazul tuturor celorlanti participanti la slujba din Biserica.
  Trist dar adevarat.

  • asteptam confirmarea celor spuse si prin fotografii. din acest motiv comentariul dumneavoastra a fost editat, pentru a nu fi facute publice datele concrete.
   mai multe detalii puteti sa le trimiteti pe adresa noastra de e-mail. vezi contact.

 2. Bineinteles. O sa primiti in curand fotografii facute in 2007 si unele actuale din 2011.

 3. cine e primarul Hunedoarei.???

 4. Vă mulţumesc că aţi venit pe la noi şi ne-aţi vizitat. Doresc ca atunţi când veţi avea posibilitate să mai veniţi pe la noi. Domnul să vă Binecuvînteze.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

%d blogeri au apreciat asta: